Bulunması için 1,2 milyon dolar harcandı: Saklandığı ortaya çıktı

ABD Sahil Güvenlik yetkilileri üç gün boyunca Porto Riko'nun kuzeyinde kaybolduğu bildiren Harold Carrion'u aradı. 1,2 milyona mal olan arama çalışmalarının sonucunda Carrion terk edilmiş bir bir yapıda saklanırken bulundu.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Porto Riko'nun kuzeyinde arama kurtarma çalışmaları tamamlandı

Porto Riko'daki yetkililer annesi tarafından kaybolduğu bildirilen 23 yaşındaki Harold Carrion'u bulmak için seferber oldu.

ABD'NİN YARISI KADAR YER ARANDI

Acil durum yönetimi yetkilileri ve diğerlerinin Salı günü başlayan ve 1,2 milyon dolardan fazlaya mal olan arama kurtarma çalışmaları sonucunda ABD topraklarının yaklaşık yarısı büyüklüğünde bir alan tarandı.

SAKLANDIĞI ORTAYA ÇIKTI

Sonunda Carrion, kuzey sahil kasabası Arecibo'da terk edilmiş bir yapıda saklanırken bulundu. Polis, Carrion'u gözaltına aldı ancak herhangi bir şeyle suçlanıp suçlanmadığı belli olmadı.

FOTOĞRAF 91
Porto Riko'da Maria Kasırgası
Atlantik okyanusunda etkili olan Maria kasırgası, Porto Riko'nun başkenti San Juan'da da büyük hasara yol açtı. Son 24 saatte tropik fırtınadan en yüksek seviye kategori 5'e çıkan ve Karayipler üzerinden geçerek Porto Riko ile ABD'nin Virgin Adaları istikametinde ilerleyen Maria kasırgası öncesinde, Porto Riko'da metal çatıların uçtuğu, camların kırıldığı ve yaklaşık 900 bin kişinin elektriksiz kaldığı bildirildi. Karayipler'de ağaçları yerlerinden söken, evleri yerle bir eden ve milyonlarca dolarlık yatları ters çeviren kasırgalar 27 kişinin yaşamını yitirmesine neden oldu.

Porto Riko'da 6,4 büyüklüğünde deprem

Porto Riko sokakları sular altında kaldı
Maria tayfunu Porto Riko'yu vurdu. Sokaklar sular altında kalırken ürkütücü görüntüler kameraya böyle yansıdı.