Kamboçya’da otel yangını: 19 ölü 30 yaralı

Kamboçya’nın Poipet kentindeki Grand Diamond City adlı otelde çıkan yangın sonucu en az 19 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi yaralandı. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Merkezi İHA
Kamboçya’da otel yangını

Kamboçya’nın Tayland sınırındaki Banteay Meanchey eyaletine bağlı Poipet kentindeki Grand Diamond City Oteli’nde yangın çıktı.
Olay yerine çok sayıda itfaiye ve ilk yardım ekipleri sevk edilmesi üzerine otelde mahsur kalan çalışanlar için kurtarma çalışmaları başlatıldı.

Yetkililer, ilk belirlemelere göre yangında en az 19 kişinin hayatını kaybettiğini bildirirken, 30 kişinin dumandan zehirlenerek ya da pencerelerden atlamaları sonucu yaralandıkları belirtildi. Sosyal medyada yayılan görüntülerde ise otelde mahsur kalanların pencerelerden atlamaya çalıştıkları görüldü.
Yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Esenyurt'ta 20 katlı binada korkutan yangın
Esenyurt'ta bir sitede bulunan 20 katlı binanın 18'nci katındaki dairede çıkan yangın çıktı. İtfaiyenin müdahale ettiği yangında can kaybı ve yaralanan olmadı.

İstanbul Sancaktepe'de otoparkta yangın
İstanbul Sancaktepe'de bulunan bir otoparkta yangın çıktı. Yangında 16 aracın hasar gördüğü belirtiliyor. Yangın söndürülürken çıkış nedeniyle ilgili inceleme sürüyor.