Adana’daki orman yangını kontrol altına alındı

Adana’nın Kozan ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Ekiplerin bölgedeki soğutma çalışmaları sürüyor.

Haber Merkezi İHA
Adana'da orman yangını

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Turgutlu Mahallesi’nde dün akşam ormanlık alanda çıkan yangına müdahale için Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı çok sayıda arazöz ile personel sevk edildi.

Rüzgar ve sarp arazi şartları nedeniyle ekiplerin güçlükle müdahale ettiği yangın, gece saatlerinde kontrol altına alındı.

FOTOĞRAF 16
Sınır dışı edilecekler: 542 Afganistan uyruklu göçmen İstanbul'a gönderildi
Türkiye'ye yasa dışı yollarla giren 542 Afganistan uyruklu kaçak göçmen, İstanbul'dan ülkelerine gönderilmek üzere, Edirne ve Kırklareli İl Göç İdaresi'nden yola çıkarıldı.

FOTOĞRAF 7
Tekirdağ’da iki aile birbirine kurşun yağdırdı: Bir bekçi yaralandı
Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesinde 2 aile arasındaki çatışmaya müdahale etmek için giden bekçilerden biri yaralandı. Olaya ilişkin çok sayıda adrese operasyon gerçekleştirildi.

FOTOĞRAF 8
İstanbul semalarında görülen ışık hüzmesi sosyal medyada gündem oldu
İstanbul'da gökyüzünde ışık hüzmesi görüldü. Starlink uyduları, 23 Temmuz 2022 Cumartesi günü akşam saatlerinde Türkiye'nin birçok ilinde dikkat çekti. Işık hüzmesinin nedeni vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Elon Musk'ın Starlink uyduları ile ilgili basında yer alan haberler sonrası çok sayıda kişi internette konuya ilişkin araştırma yapmaya başladı. Starlink nedir, ne işe yarar? İşte detaylar...