AK Parti Sözcüsü Çelik'ten selde hayatını kaybeden İlkay Yiğit için başsağlığı mesajı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, başkentte sel sularına kapılarak yaşamını yitiren İlkay Yiğit'e rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi.

Haber Merkezi AA
İlkay Yiğit

Ankara'daki sağanakta Altındağ'daki Tatlar Deresi'nin taşması sonucu sel sularına kapılan 27 yaşındaki servis sürücüsü İlkay Yiğit hayatını kaybetti.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Mamak Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı olduğu öğrenilen Yiğit için başsağlığı mesajı paylaştı.

Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ankara'daki sel felaketinde hayatını kaybeden CHP Mamak Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İlkay Yiğit'e Allah'tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve CHP camiasına başsağlığı diliyoruz." ifadesini kullandı.

Ankara'daki selden acı haber: Sulara kapılan servis sürücüsünün cansız bedenine ulaşıldı

FOTOĞRAF 14
Ankara'ya uyarı üstüne uyarı: Şiddetli sağanak devam edecek
Ankara'da etkili olan şiddetli sağanak yağış, sele döndü. Sel sonucu bir kişi hayatını kaybederken, çok sayıda araç zarar gördü. Öte yandan Ankara Valiliği, bu gece yarısından sonra etkili olması beklenen kuvvetli sağanak nedeniyle ani sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulundu.

Ankara'da köylülerin sürüleri sele kapıldı
Ankara'da şiddetli yağış hayatı felç etti. Haymana Kızılkoyunlu köyünde köylülerin sürüleri sele kapıldı.