Batman'da tanker sürüye çarptı: 70 koyun öldü

Batman’ın Hasankeyf ilçesinde akaryakıt yüklü tankerin çarptığı 70 koyun öldü. Kara yolunda kontrollü olarak sağlanan ulaşım, ölen koyunların kaldırılmasıyla normale döndü.

Haber Merkezi DHA
Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Kaza, akşam saatlerinde Hasankeyf ilçesi Üçyol mevkinde meydana geldi.

Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 72 AAJ 061 plakalı akaryakıt yüklü tanker, yoldaki koyun sürüsüne çarptı. Kazada 70 koyun öldü.

Kara yolunda kontrollü olarak sağlanan ulaşım, ölen koyunların kaldırılmasıyla normale döndü. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

FOTOĞRAF 10
Vicdansız sürücü kamerada: Çarptığı bisikletliyi bırakıp olay yerinden hızla kaçtı
Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen kazada hafif ticari araç ile çarpışan elektrikli bisikletin sürücüsü yaralandı. Bisikletliye çarpan hafif ticari aracın sürücüsü, düşürdüğü plakasını bırakıp aracıyla kaçarak kayıplara karıştı. Kaza anı bir işyeri güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

FOTOĞRAF 10
Bursa- İstanbul seferlerini yapan deniz otobüslerinde bomba araması yapıldı
Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan, 'Bursa ile İstanbul arasında çalışan deniz otobüslerinde bomba var' yönündeki ihbar, polisi harekete geçirdi. Deniz otobüslerinde yapılan aramalarda bomba ya da herhangi bir tehlike oluşturacak materyale ulaşılamazken, ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı.