Esenyurt’ta bir apartmanın 27’nci katında patlama meydana geldi: Vatandaşlar panikle kendini dışarı attı

İstanbul Esenyurt’ta 38 katlı binanın 27’nci katındaki dairede henüz bilinmeyen nedenle patlama meydana geldi. Patlama nedeniyle sitede yaşayan vatandaşlar panik halinde dışarıya çıktı. Ekipler, olayla ilgili çalışma başlattı.

Haber Merkezi İHA
Dairenin camları ve bazı parçaları etrafa saçıldı.

Olay, saat 23.45 sıralarında Esenyurt Sultaniye Mahallesi 350’nci Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre lüks sitede bulunan 38 katlı bir binanın 27’inci katında henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi.

Dairenin camları ve bazı parçaları etrafa saçıldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve zabıta ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, patlamanın yaşandığı dairede çıkan yangını kısa sürede söndürürken, polis çevrede güvenlik önlemi aldı.

Patlama nedeniyle sitede yaşayan vatandaşlar panik halinde dışarıya çıktı. Ekipler, olayla ilgili çalışma başlattı.

FOTOĞRAF 8
Ümraniye'de polisi alarma geçiren şüpheli çanta: İçinden 10 bin dolar çıktı
Ümraniye Belediyesi'nin önündeki parkta bulunan ve şüpheli olduğu gerekçesi ile polise haber verilen çantadan 10 bin dolar çıktı. İçindeki paralarla ile birlikte çantası teslim edilen Erkan Mehmet Sipahier, karakoldaki işlemlerin bitmesinin ardından çantasını alarak ayrıldı.

FOTOĞRAF 14
Bursa'da feci kaza: Parçalanan otomobilin sürücüsü astsubay hayatını kaybetti
Bursa'nın İnegöl ilçesinde kontrolden çıkan otomobil yol kenarındaki ağaca çarparak parçalara ayrıldı. Kazada sürücüsü Astsubay Çavuş Emre Ekinci (29) hayatını kaybederken, olayı haber alarak gelen mesai arkadaşları gözyaşı döktü. Kaza anı bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

FOTOĞRAF 13
Van'da polisi şaşırtan kaçakçılık: 2 otobüsün gizli bölümlerinde saklanmış 47 kaçak göçmen yakalandı
Van'ın Erciş ilçesinde, polisin yol kontrolleri sırasında şüphe üzerine durdurduğu 2 otobüsün arka koltuğunda yapılan ve her biri 6,5 metrekare olan gizli bölümlerde saklanan Afganistan uyruklu 47 kaçak göçmen yakalandı.