Eskişehir'de pencereden düşen kadının ölümüne ilişkin şüpheli gözaltına alındı

Eskişehir'de yaklaşık 7 ay önce apartmanın ikinci katından düşen kadının ölümüyle ilgili soruşturma kapsamında bir şüpheli gözaltına alındı.

Haber Merkezi AA
Foto/Arşiv

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, Zerin Kılınç'ın (36) geçen yıl haziran ayında yüksekten düşme sonucu şüpheli ölümüyle ilgili yürütülen soruşturma dosyasında bir cumhuriyet başsavcı vekili ve bir cumhuriyet savcısının görevlendirildiği bildirildi.

Şüpheli Y.S'nin gözaltına alındığı duyurulan açıklamada, bu kişinin ifade işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

NE OLMUŞTU?

Odunpazarı ilçesi Emek Mahallesi'nde, 21 Haziran 2022 akşamı apartmanın ikinci kat penceresinden düşen bir çocuk annesi Zerin Kılınç, kaldırıldığı Eskişehir Şehir Hastanesi'nde yaşamını yitirmişti. Kentteki bir giyim mağazasında satış görevlisi olan Kılınç'ın ölümüyle ilgili erkek arkadaşı Y.S, polis merkezinde ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştı. Kadının ailesinin başvurusu üzerine savcılık tarafından soruşturma başlatılmıştı.

FOTOĞRAF 6
Yaya geçidinde yayaya çarptı: Hatalı sürücü arkasına bakmadan kaçtı
Adapazarı ilçesinde, Asayiş Şube Müdürlüğü önündeki yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen gence otomobil çarptı. Hatalı sürücü arkasına bile bakmadan yoluna devam etti.

Antalya'da bindiği taksinin şoförünü başına taşla vurup hastanelik etti
Antalya'da taksi şoförü Mesut Dertli (45), müşteri gibi aracına binen Hüseyin Şahin'in (23) saldırısına uğradı. Başına taşla vurulan Dertli yaralanırken Şahin polis tarafından yakalandı. Taksinin güvenlik kamerasına yansıyan saldırının nedeni araştırılıyor.

Vicdansız hırsız yürüme engelli çiçekçinin telefonunu çaldı
Diyarbakır'da tekerlekli sandalyeyle çiçek satan yürüme engelli V.Y.'nin telefonu, elindeyken çalındı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Şüpheli M.Y., 20 farklı kameradan tespit edilip yarım saatte yakalandı ve gözaltına alındı.

Isparta'da bilgisayar kasasında uyuşturucu ele geçirildi
Isparta'da polisin durdurduğu yolcu otobüsünde narkotik madde arama köpeği 'Milon' ile yapılan aramada bilgisayar kasasına zulalanmış kubar ve toz esrar geçirildi.