Gaziantep'te iki işçi servisi çarpıştı: İkisi ağır 19 kişi yaralandı

Gaziantep'te iki işçi servisinin çarpıştığı kazada, 2'si ağır 19 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Haber Merkezi AA
Gaziantep'te 2 işçi servisinin çarpışması sonucu 19 kişi yaralandı

Merkez Şehitkamil ilçesi Gaziler Mahallesi 154152 No'lu Cadde'de işçileri taşıyan 27 S 3013 ve 27 S 4647 plakalı 2 minibüs çarpıştı.

Kaza nedeniyle olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralanan 19 kişi, 112 Acil Servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı.

Yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

FOTOĞRAF 23
Kahramanmaraş'ta aile katliamı: Anne, baba ve iki kardeşini öldürdü
Kahramanmaraş'ta evlerinin çatısında maket bıçağı ile bileklerini keserek kendine zarar veren 22 yaşındaki bir genç, kendisine engel olmak isteyen anne, baba ve iki kardeşini tabancayla vurarak öldürüp, aynı silahla yaşamına son verdi.

FOTOĞRAF 5
Düğün konvoyunda tekme tokat kavga: Gelin aracının önünü kesince ortalık karıştı
Şanlıurfa'da, düğün konvoyunda gelin aracının önünü kesen otomobilin sürücüsüne konvoydakilerin tepki göstermesi üzerine kavga çıktı. Yolun ortasında çıkan kavga, cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

FOTOĞRAF 8
Darbettiği eşini hastaneye kadar takip edip: Rapor hazırlayan sağlıkçıları da darbetti
Şanlıurfa'da Yaşar A., evde tartıştığı eşi Ayşegül A.'yı darbetti. Ambulansla hastaneye kaldırılan Ayşegül A.'nın peşinden giden eşi Yaşar A. ile yakınları, bu kez de hastanede rapor hazırlayan sağlık çalışanlarını darbetti. Polis, olayla ilgili 3 kişiyi gözaltına aldı. Olay anı ise hastanenin güvenlik kamerasına yansıdı.