Gelen geçene kezzap döktü

Şişli’de apartmanın dördüncü katında oturan N.G. yoldan geçenlerin üstüne kezzap döktü. Polis binaya girmesin diye pencereden kaynar su da boşaltan N.G. gözaltına alınarak hastaneye kaldırıldı. Kadının son 3 aydır saldırgan tavırlar sergilediği öğrenildi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Şişli.

Şişli'de oturduğu evin penceresinden aşağı, yoldan geçenlerin üstüne kezzap döken, komşularına saldıran ve polis binaya girmesin diye pencereden kaynar su döken kadın gözaltına alınarak hastaneye kaldırıldı. Olay, önceki gün saat 11.30 sıralarında yaşandı. 19 Mayıs Mahallesi'ndeki 5 katlı binanın 4'üncü katında oturan N.G., iddiaya göre evinin penceresinden yoldan geçenlerin üstüne cam şişeler fırlattı.

Daha sonra aşağı kezzap ve çamaşır suyu döken kadın bir türlü sakinleşmeyince polise haber verildi. N.G., olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerinin eve girmemesi için pencereden kaynar su dökmeye başladı. Polisin kelepçe takarak gözaltına aldığı N.G., ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı. Bir süre sonra serbest bırakılan Nergis K. akşam saatlerinde tekrar evine döndü.

FOTOĞRAF 11
Gaziantep'te kan donduran olay: Ortalığı kan gölüne çevirdi, tek tanık 4 yaşındaki minik Merva her şeyi anlattı
Gaziantep'te cani koca, ayrılmak isteyen eşinin evini bastı. Eşi ve eşinin annesini ağır yaralayan adam, eşinin 23 yaşındaki engelli kardeşini öldürdü. Korkunç cinayetin tek tanığı olan 4 yaşındaki Merva Bozan dehşete düşüren anları “Ben çok korktum. Sadece bir kişiydi. O Ümit'ti” diyerek anlattı.