İzmir'de düzensiz göçmen operasyonu: 30'u kurtarıldı 28'i yakalandı

İzmir’in Seferihisar ve Çeşme ilçesi açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen 30 düzensiz göçmen kurtarılırken, Menderes açıklarında ise yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan 28 göçmen yakalandı.

Haber Merkezi İHA
İzmir açıklarında 30 düzensiz göçmen kurtarıldı, 28 göçmen yakalandı

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, 24 Kasım’da Seferihisar ve Çeşme ilçesi açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itildiklerini tespit ettikleri lastik ve can salı içerisindeki 30 düzensiz göçmeni kurtardı.

Aynı tarihte Menderes ilçesi açıklarında yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmaya çalışan lastik bot içerisindeki 28 göçmen de yakalandı.

Karaya çıkarılan düzensiz göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

FOTOĞRAF 10
Beş ayda ikinci kez kayboldu: Akıllı saatin şarjı bitince polis harekete geçti
Bursa'da evinden çıkan ve akıllı saatinin şarjı bittiği için kendisinden haber alınamayan 80 yaşındaki Alzheimer hastası Mehmet Yılmaz'ın bulunması için 4 kilometre çapında bir alanda başlatılan ve yaklaşık 5 saat süren arama çalışmalarına ara verildi.

FOTOĞRAF 13
Adana'da DEAŞ operasyonu: Demir kapılar kırılıp çok sayıda kişi gözaltına alındı
Adana'da terör örgütü DEAŞ'ın Yamaçlı Grubu'nda faaliyet gösterdiği tespit edilen, 1'i Türk 5'i yabancı uyruklu 6 şüphelinin yakalanması için şafak vakti operasyon düzenlendi. TEM ekipleri, demir kapılarını koçbaşlarıyla kırdıkları evlerde çok sayıda şüpheliyi gözaltına aldı.

FOTOĞRAF 14
Yatağında ölü bulunmuştu: Gizli tanığın itirafı üzerine anne ve babayla birlikte dokuz akrabası gözaltına alındı
Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Gamze Sakallıoğlu'nun (17) yatağında ölü bulunmasıyla ilgili olarak elde edilen yeni deliller sonucu aralarında annesi, babası, ağabeyi ve ablasının da bulunduğu 9 akrabası katıldıkları televizyon programı sonrası gözaltına alındılar.