İzmir’i sağanak vurdu: Sokaklar göle döndü

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısının ardından tüm yurtta sağanak etkisini gösterdi. İzmir genelinde aniden başlayan sağanak cadde ve sokakları göle çevirdi. Sürücüler zor anlar yaşadı.

Haber Merkezi İHA
İzmir'de sokaklar göle döndü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarısının ardından bugün öğle saatlerinde İzmir’de gök gürültülü sağanak etkili oldu.

İzmir'de yağış su baskınlarına neden oldu
İzmir'de bir anda bastıran yağış, kısa sürede caddeleri göle çevirmeye yetti. Su biriken yollarda sürücülerin zor anları kameralara yansıdı.

DÜKKANLARI SU BASTI

Yağmur nedeniyle trafikteki sürücüler zor anlar yaşadı. Cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Konak ilçesindeki Zafer Payzın Kavşağı'nın bazı noktalarında biriken suların kaldırımları aştığı görüldü. Tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda bazı dükkanları su bastı.

79 gün sonra yağan yağmurun ardından altyapı sıkıntısından kaynaklanan su taşkınlarda vatandaşların mağduriyeti sürüyor.

İzmir'de şiddetli yağış yaşamı olumsuz etkiledi
İzmir'de etkili olan ve aralıklarla etkisini artıran sağanak nedeniyle küçük çaplı su baskınları ve trafikte aksamalar yaşandı.


Meteoroloji'den alınan bilgiye göre, yarın da kentte belirli aralıklarla yağışın etkili olacağı bildirildi.


FOTOĞRAF 20
İstanbul dahil dokuz il için sarı ve turuncu kodlu uyarı: Dikkatli ve tedbirli olun
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 18 Kasım hava durumu raporunu açıkladı. Yapılan son değerlendirmelere göre İstanbul, Kocaeli, Kıyı Ege, Antalya çevreleri ile Tekirdağ'ın doğu, Adana ve Hatay'ın kıyı kesimlerinde kuvvetli sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji bugün beklenen yağış nedeniyle İstanbul dahil 7 kente sarı, İzmir ve Balıkesir'e ise turuncu kodlu uyarıda bulundu. İşte il il hava durumu..