Kavgaya motosikletiyle dalıp sopayla vurduğu adamı kanlar içinde bıraktı

Edirne’de boşanma aşamasındaki eşinin çalıştığı işyerine giden Zafer S., çalışanlar tarafından dövülürken, olayı duyan işyeri sahibi ise motosikletiyle kavgaya daldı. O anları bir vatandaş cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

Haber Merkezi İHA
Kavgaya dahil olan işyeri sahibi Tamer D. ise motoruyla kavgaya hızla daldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Edirne’nin Araplar Mahallesinde meydana geldi.

İddiaya göre bir süredir işyeri sahibi Tamer D. ile beraberliği olan Sibel S. boşanma aşamasındaki eşi Zafer S’nin çalıştığı yere giderek zorla ticari taksiye bindirmek istedi. Sibel S. taksiye binmek istemeyince Zafer S., olaya müdahale eden işyeri çalışanları ve çevredekiler tarafından tekme tokat dövüldü.

Kavgaya dahil olan işyeri sahibi Tamer D. ise motoruyla kavgaya hızla daldı. Zafer S. başından ve çeşitli yerlerinden aldığı sopa darbeleriyle kanlar içinde kaldı.

O anları ise bir vatandaş telefon kamerasıyla saniye saniye kayda aldı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan Zafer S’yi ambulansla hastaneye kaldırdı. Hastanede tedavisi yapılan yaralı daha sonra taburcu edildi.

Polis ekipleri Tamer D. ve kavgaya karışanları gözaltına aldı. Edirne adliyesine sevk edilen şüpheliler, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

FOTOĞRAF 6
Lastiği patlayan otomobil dehşet saçtı: Bir bebek öldü, dokuz kişi yaralandı
Denizli'de lastiğinin patlaması sonucu kontrolden çıkan otomobilin karşı şeritteki araçla kafa kafaya çarpışması sonucu 1 bebek hayatını kaybetti, 3'ü çocuk 9 kişi yaralandı.

FOTOĞRAF 9
Güvenlik görevlileri dehşet saçtı: Üç kişiyi sopalarla öldüresiye dövdüler
Beşiktaş'ta tanınmış bir eğlence mekanına gelen biri kadın 3 kişi, çıkan tartışma sonrası takım elbiseli güvenlik görevlileri tarafından darbedilmişti. Olayda bir kişi silahla 3 kişi aldığı darbeler sonucu olmak üzere toplam 4 kişi yaralanmıştı. Yaşanan olayla ilgili açıklama yapan Beşiktaş Kaymakamlığı 5 kişinin adli makamlarca tutuklandığını belirtti.

FOTOĞRAF 16
İstanbul Ümraniye’de kapalı otoparkta yangın: Altı araç yandı
Ümraniye'de bir apartmana ait kapalı otoparkta bulunan otomobilde başlayan yangın, aralarında polis otosunun da yer aldığı 6 araca sıçradı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, 3 araç kullanılamaz hale geldi, 3 araç da ise hasar oluştu.