Meteorolojiden 5,9'luk depremin yaşandığı Düzce için yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 5,9 büyüklüğünde depremin meydana geldiği Düzce için 5 günlük hava tahmin raporunu açıkladı. Vatandaşların sokaktaki bekleyişinin sürdüğü Düzce'de akşam saatlerinden itibaren sağanak yağış bekleniyor. Meteoroloji sel ve su baskınları konusunda uyarıda bulundu.

Haber Merkezi AA
Düzce

Genel Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, bugün havanın parçalı çok bulutlu olmasının beklendiği Düzce'de, akşam saatlerinden sonra yağmur ve sağanak şeklinde başlayacak yağışların, yarın gün boyu ve aralıklarla yer yer kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

25 Kasım Cuma günü bölge genelinde yağışların kuvvetli, Düzce il genelinde yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. 26 Kasım'da yağışların etkisini azaltarak akşam saatlerine kadar devam edeceği, 27 Kasım Pazar günü bölgede parçalı bulutlu havanın hakim olacağı öngörülüyor.

Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının, yarın yağışla azalması ve mevsim normalleri civarında olması bekleniyor.

Bakan Kurum 5,9'luk depremin yaşandığı Düzce'de son durumu açıkladı: 321 binada hasar tespiti yaptık

Depremde zarar gören adliye binasında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor

Depremin ardından iki milyon kişi fay hattı sorgulaması yaptı

Düzce'de deprem korkusuyla balkondan atlayan bir kişi yaralandı
AFAD, saat 04.08'de merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Deprem İstanbul ve Ankara'da da şiddetli şekilde hissedildi. Düzce'de meydana gelen depremde korkarak balkondan atlayan bir kişi yaralandı.

Düzce'deki depremin yer altındaki ürkütücü sesi kaydedildi
Düzce'de meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremin yeraltındaki ses kaydı Sinop İl Özel İdaresi Müdürlüğünde görevli Sismolog Hamdullah Livaoğlu tarafından kaydedildi. Richter ölçeğine göre 5.9 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından çok sayıda artçı sarsıntılar da meydana geldi. Marmara ve İç Anadolu bölgelerinde bir çok ilde hissedilen deprem Sinop İl Özel İdaresinde görevli Dr. Sismolog Hamdullah Livaoğlu tarafından yer altındaki ürkütücü sesi kaydedildi.