Muğla için kuvvetli yağış uyarısı: Olumsuzluklara karşı dikkatli olun

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden Muğla'nın Marmaris, Ula, Köyceğiz, Ortaca ve Dalaman çevreleri için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı.

Haber Merkezi AA
Foto/arşiv

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Muğla çevrelerinde görülen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların sabah saatlerine kadar Marmaris, Ula, Köyceğiz, Ortaca ve Dalaman çevrelerinde yerel olarak kuvvetli ve çok kuvvetli olması tahmin ediliyor.

Sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

FOTOĞRAF 7
Datça’da görenleri korkutan dev hortum
Muğla'nın Datça ilçesinde denizde oluşan ve 15 dakika süren dev hortum ilçede şaşkınlığa neden oldu. Datça'nın tamamında görülen ve çok sayıda vatandaş tarafından görüntülenen hortum anı bilim kurgu filmlerini aratmadı.

FOTOĞRAF 14
Meteoroloji'den kritik uyarı: Kuvvetli fırtına sonrası yağmur ve kar bekleniyor
Meteoroloji Genel Müdürlüğü 6 Kasım hava durumu raporunu yayımladı. Yapılan değerlendirmelere göre Batı Karadeniz bölgesinde bugün fırtına bekleniyor. Yarından itibaren ise ülke genelinde ise soğuk hava sağanak yağış hakim olacak. Yüksek kesimlerde ise karla karışık yağmur bekleniyor. İşte ülke genelinde beş günlük hava durumu..