Rize’de yürekleri ağza getiren kaza: Dinamit yüklü tır altı saat sonra kaldırıldı

Rize’de pikap araçla çarpışan 16 ton dinamit yüklü tırın yola devrildiği kazada kapalı kalan yol 6 saat sonra tekrardan trafiğe açıldı.

Haber Merkezi İHA
16 ton dinamit olay yerine gelen başka bir tıra yüklenmesinden sonra yaklaşık 6 saat sonra kaldırılarak yol tekrardan trafiğe açıldı.

Kaza, Rize’nin Pazar ilçesine bağlı Kirazlık Mahallesi’nde meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, Rize’den Hopa istikametine giden ve 16 ton dinamit taşıyan SC-777-AH Gürcistan plakalı tırın şoförü, kavşaktan hatalı çıkış yapan Emre K.’nin kullandığı pikap araçla çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle pikap yolda savrulurken dinamit yüklü tır ise devrildi. Kazada pikap aracın sürücüsü Emre K. yaralandı. Kazayı gören vatandaşların haber vermesiyle olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralı, ambulansla Kaçkar Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

16 ton dinamit olay yerine gelen başka bir tıra yüklenmesinden sonra yaklaşık 6 saat sonra kaldırılarak yol tekrardan trafiğe açıldı.

FOTOĞRAF 7
Bodrum'daki kaza sonrası ortalık karıştı: Yaralıyı bırakıp basına saldırdılar
Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir otomobil ile kamyonetin karıştığı kazada 4 kişi yaralandı. Yaralılardan biri sıkıştığı otomobilden güçlükle çıkarıldı. Kurtarma çalışmaları esnasında yaralı yakınları, yaralıyı bırakıp görevini yapan basın mensuplarına saldırdı.

FOTOĞRAF 7
Polis ve mahallelinin didik didik aradığı şüpheli otların arasından çıktı
Denizli'de yabancı uyruklu 10 kişi arasında çıkan tartışmada, bir gencin bıçakla ağır yaralanması sonrası mahalle halkı ayağa kalktı. Aksiyon filmlerini aratmayan kovalamacada, polis ve mahallelinin sokaklarda didik didik aradığı şüphelilerden biri arazideki otların arasında saklanırken yakalandı.

FOTOĞRAF 12
Çocukların kavgasına büyükler de karıştı: İkisi ağır altı yaralı
Adana'da, aynı sokakta oturan komşu iki ailenin çocukları arasında çıkan kavgaya büyüklerin de karışmasıyla silahlı çatışma çıktı. Pompalı tüfek ve tabancanın kullanıldığı çatışmada iki aileden 2'si ağır 6 kişi yaralandı.