Sarıkamış’ta korku filmi gibi olay

Sarıkamış’ta esrarengiz olay, beyaz giyimli bir kişinin cadde ortasında tuhaf hareketler ederek ortadan kaybolması vatandaşlar arasında şaşkınlıkla karşılandı.

Haber Merkezi İHA
Sarıkamış’ta korku filmi gibi olay

Korku filmi sahnelerini anımsatan görüntüler cep telefonuyla kaydedildi.


Sarıkamış’ta beyaz çarşafla caddeye çıkan takma saçlı birisi yaptığı hareketlerle biran da sosyal medyada tıklanma rekorları kırdı.


Caddenin ortasına çöken, daha sonra ayağa kalkarak araçların üzerine giden ve koşarak ortadan kaybolan kişi vatandaşlar tarafından anbe an cep telefonuyla kaydedildi.
Vatandaşlar tarafından kaydedilen ve daha sonra sosyal medya da paylaşılan görüntülerin kime ait olduğu ise bilinmiyor.

Gök yüzünde esrarengiz olay
Kostarika eşsiz bir doğa olayına tanık oldu. Kostarika semalarında güneş ışınlarının kırılmazı sonucu meydana gelen görüntü görenleri adeta büyüledi. Muhteşem doğa olayı amatör kameralar tarafından saniye saniye böyle görüntülendi.


Evde esrarengiz olay: Kendiliğinden çıkan yangınlar anne ve kızını endişelendiriyor
Konya'da, eşinden boşanan ve kızı Duha Aslantaş (23) ile birlikte yaşayan Hatice Aslan'ın (65), evindeki eşyalar iddiaya göre kendiliğinden tutuşuyor. Hatice Aslan, ''15- 20 gündür evimizde yangınlar çıkmaya başladı. Aniden yataklar, yorganlar, perdeler tutuşmaya başlıyor. Kızımın üzerindeki eşyalar yanıyor. Biz evdeyken yangınlar başlıyor. Biz ne yapacağımızı şaşırdık. Yetkililere yalvarıyorum. Bize bir çare bulsunlar' dedi.

Diyarbakır'da esrarengiz olay!