Süper Ekrem: Sosyal medyada alay konusu oldu

İBB Başkanı İmamoğlu, metroya verdiği reklamda kendini "süper kahraman" olarak gösterdi. Sosyal medya kullanıcıları İBB Başkanı'na tepki gösterdi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Ekrem İmamoğlu alay konusu oldu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun metrolara verdiği reklam sosyal medyada reklam oldu.

İmamoğlu'nun, metrodaki ekranlara verilen reklamlarda kendisini "süper kahraman" olarak gösterdiği görüldü.

Sosyal medyada çok sayıda kullanıcı, İBB Başkanı'nı eleştirdi.

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu da İmamoğlu'na tepki gösterdi. Göksu, "Reklama 849 Milyon TL ayıran CHP’li İBB Başkanı, 3 yılın sonunda İstanbul’a 1 metre yeni metro yapamayınca PR ekibi çareyi yeni manipülasyonlarda bulmuş" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'na sosyal medyada gösterilen tepkilerden bazıları şöyle:

Tevfik Göksu 'İBB'ye borçlanma izni verilmedi' yalanını böyle ortaya çıkardı
İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu Habertürk'te katıldığı canlı yayında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Göksu, İBB'ye borçlanma izni verilmedi iddialarını rakamlarla çürüttü

İmamoğlu'ndan kendisine teşekkür etmeyen Balıklı Rum Hastanesi Vakfı Başkanı Yuvanidis'e tehdit telefonu
Balıklı Rum Hastanesi Vakfı Başkanı Konstantin Yuvanidis'in hastane yangınından sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür etmesi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu rahatsız etti.

Yuvanidis'i, verdiği röportajdan sonra arayan İmamoğlu, kendisine teşekkür etmediği için adeta tehditler savurdu. Telefon görüşmesini videoya almayı tercih eden İmamoğlu Yuvanidis'e, 'Niye İmamoğlu'yla telefonda görüştüm demiyorsunuz?' diyerek tepki gösterdi.

İmamoğlu’ndan Kılıçdaroğlu’na ‘beni aday yap’ mesajı
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na 'Beni Cumhurbaşkanı adayı göster' mesajı verdi. Ardahan Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin açılışında yaptığı konuşmada, “Altılı Masa'ya, o masanın liderliğini yapan genel başkanımıza buradan söylüyorum: 7/24 bu sürecin, bu değişimin gerçekleşmesi için en çalışkan, bu sürecin neferi, en başarılısı ben olacağım' diyorum.” dedi.