Tanju Özcan: Kılıçdaroğlu'nun ABD gezisi içi boş bir gezi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD gezisine ilişkin, "İçi boş bir gezi gibi gördüm. Bu kadar yol, bu yapılanlar için değer miydi?" açıklamasında bulundu.

Haber Merkezi Diğer
Tanju Özcan

CHP Yüksek Disiplin Kurulu'nca partisinden 1 yıl süreyle geçici ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, gazetecilerle bir araya gelip, soruları yanıtladı.

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan: Kılıçdaroğlu'nun ABD gezisi içi boş bir gezi
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun ABD gezisine ilişkin, 'İçi boş bir gezi gibi gördüm. Bu kadar yol, bu yapılanlar için değer miydi? Değmezdi ama gördüğüm kadarıyla dolu bir gezi değildi. Kendi takdirleri, ben olsam gitmezdim' dedi.

"İçi boş bir gezi"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ABD gezisi ile ilgili de konuşan Özcan, "Sayın Kılıçdaroğlu'nun ABD gezisini uzaktan takip ettik. İçi boş bir gezi gibi gördüm. Bu kadar yol, bu yapılanlar için değer miydi? Değmezdi ama gördüğüm kadarıyla dolu bir gezi değildi. Kendi takdirleri, ben olsam gitmezdim." diye konuştu.

Kılıçdaroğlu teamüllere aykırı olarak ABD ziyareti programını gizli tutuyor: Sekiz saat boyunca nerede olduğu bilinmiyor

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun sır 8 saatinde hamburger yediğini söylemesine tepki: Burada da benzinci vardı