Terör örgütü PKK şüphelisi Yunanistan'a kaçarken yakalandı

Edirne'de, yasa dışı yollarla Yunanistan'a kaçmaya çalışan terör örgütü PKK şüphelisi gözaltına alındı.

Haber Merkezi AA
Arşiv

Jandarma ekipleri, 1. derece askeri yasak bölgede düzenledikleri operasyonda, yasal olmayan yollarla Yunanistan'a geçmeye çalışan terör örgütü PKK şüphelisi M.K'yi yakaladı.

Gözaltına alınan şüphelinin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

İşgalci İsrail askerleri 16 yaşındaki Filistinli çocuğu şehit etti
İşgal altındaki Batı Şeria'nın Ramallah kentinin kuzeybatısındaki Abud köyünde, işgalci İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu hayatını kaybeden Filistinli Ziya Muhammed Şefik er-Rimavi'nin (16), cansız bedeni Ramallah Hastanesi'nin morguna getirildi.

​Danışmanları vizyon toplantısına online katılan Kılıçdaroğlu: Milletimiz teknolojiyi de görsün​
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanları, partisinin vizyon programına video konferans ile katıldı. Bu duruma gelen eleştirilere yanıt veren Kılıçdaroğlu, 'Bizim milletimiz teknolojiyi de görsün. Oturduğum yerden Amerika'yı izliyorum. Bilinçli bir tercihti' ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAF 8
Şanlıurfa'da 22 ton çürümüş soğan ele geçirildi
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, sebze meyve halinde yaptıkları denetimlerde 22 ton çürümüş soğan ele geçirdi. Kepçe ile kamyona yüklenen kuru soğanlar zabıta ekipleri tarafından çöp merkezinde imha edildi.

FOTOĞRAF 17
ABD'de infiale yol açan takas: Putin Biden'ı yendi
'Ölüm tüccarı' olarak bilinen Rus silah kaçakçısı Viktor Bout'un Rusya ile yapılan takas anlaşması kapsamında serbest bırakılması ABD'de infiale yol açtı. 'Putin, Biden'ı yendi' yorumlarının yapıldığı takas sonrası Biden'ın görevden alınması için çağrıda bulunuldu.