Uşak'ta fabrika yangını: Çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor

Uşak'ta, iplik ve battaniye üretimi yapılan fabrikada çıkan yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.

Haber Merkezi AA
Uşak'ta fabrikada çıkan yangına müdahale ediliyor

Organize Sanayi Bölgesinde bulunan, iplik ve battaniye üretimi yapılan fabrikanın boyahane bölümünde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede büyüyen yangına çok sayıda itfaiye ekibince müdahale ediliyor.

FOTOĞRAF 21
Bursa'daki yangında 'pes' dedirten görüntü: Evlerini tahliye etmeyerek görüntü çektiler
Bursa Doğanbey Toki Konutları'nda 23 katlı binanın 10'uncu katında çıkan yangına müdahale eden ekipler binayı tahliye etmek için yoğun çaba sarf ederken, evlerinden çıkmayan bazı kişiler cep telefonlarıyla görüntü çekti. Sokak üzerinde toplanan bazı vatandaşlar ise cep telefonlarıyla görüntü alma yarışına girdi.

FOTOĞRAF 18
Çanakkale'de şiddetli yağış: Yol çökünce köye giriş çıkışlar kapandı
Çanakkale'nin Ezine ilçesinde akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağış hayatı olumsuz olarak etkiledi. Ezine ilçesine bağlı Güllüce köy yolunda şiddetli yağış sonrasında göçme meydana geldi. Köye giriş ve çıkış yapılamazken, jandarma ekipleri de bölgede güvenlik önlemi aldı.

FOTOĞRAF 14
Şarampole yuvarlanan aracın içinden eşini aradı: Büşra sakin ol, kaza geçirdim
Bursa'nın İnegöl ilçesinde TIR'ın sıkıştırması sonucu sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, bariyerleri aşarak şarampole yuvarlandı. Takla atan otomobilde sıkışarak yaralanan sürücü Berk Aktaşçay telefonla eşini arayarak “Alo Büşra sakin ol, kaza geçirdim. Toplanın İnegöl Devlet Hastanesine gelin." dedi.