Üsküdar'da meydan savaşı: İki grubun tekmeli yumruklu kavgası kamerada

Üsküdar'da kalabalık bir grup, tartışma yaşadığı fırıncılar cadde ortasında kavga etti. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgayı bir vatandaş cep telefonu kamerası ile çekti.

Haber Merkezi DHA
İki grubun tekmeli yumruklu kavgası kamerada .

Olay, dün öğle saatlerinde Üsküdar'da meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerinden geçen bir grup ile fırıncılar arasında sözlü tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine iki grup cadde ortasında kavgaya tutuştu.

YUMRUKLAR HAVADA UÇUŞTU

Çevredeki vatandaşlar ayırmaya çalışsa da başaramadı. Kavgada tekme ve yumruklar havada uçuştu. Kavga esnasında taraflardan biri ise karşı tarafa kask fırlattı. Yaşanan o anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

FOTOĞRAF 5
Şanlıurfa’da otobüsten indirilen kadın koruma altına alındı
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ulaşım kartı olmadığı için otobüsten atıldığı iddia edilen Suriye uyruklu kadının, akli dengesinin yerinde olmadığını, otobüse tuvaletini yaptığı için indirildiğini ve koruma altına alındığını belirtti.

FOTOĞRAF 8
Tarihi ahşap caminin korunması gereken duvarlarına kalemle isimlerini yazdılar
Samsun'un Çarşamba ilçesinde bulunan 8 asırlık ahşap Şeyh Habil Camisi'nin korunması gereken duvarlarına, isimler, "Tarihi camimize sahip çıkalım" gibi yazılar yazıldığı görüldü.

FOTOĞRAF 11
Sivas'ta heyelan: Köy yolu ulaşıma kapandı
Sivas'ta meydana gelen heyelan nedeniyle iki köy arasında ulaşımı sağlayan yol trafiğe kapandı.