Vicdanları sızlatan olay: Manisa'da çöp konteynerinden bebek cesedi çıktı

Manisa’nın Salihli ilçesinde çöp konteyneri içerisinde battaniyeye sarılı yeni doğmuş bebek cesedi bulundu.

Haber Merkezi İHA
Çöp konteynerinde bebek cesedi bulundu.

Olay sabah saatlerinde Yüksel Özdemir Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Sağlık Mahallesi Yüksel Özdemir Caddesi üzerinde bulunan Salihli Özel Eğitim Uygulama Okulu civarında kağıt toplayan bir kişi, okul karşısında bulunan çöp konteynerinde arama yapmaya başladı.

  • Kağıt toplayıcısı battaniye içine sarılı yeni doğmuş bir bebek cesedi görünce polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, cesedin yeni doğmuş bir kız bebeği olduğunu belirledi.

Olay yeri ekiplerinin çalışmasının ardından bebek cesedi, İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Çevrede geniş güvenlik önlemi alan polis, mahalle genelinde bulunan tüm güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye aldı.

FOTOĞRAF 10
Sakarya’da tüyler ürperten vahşet: 42 gün sonra cesedi bulundu, arkadaşı öldürüp fındık bahçesine gömmüş
Sakarya'nın Kocaali ilçesinde kuaför Savaş Aydoğan'a ilişkin ifade verdikten sonra kayıplara karışan ve Zonguldak'ta polise teslim olan şüphelinin kan donduran itirafı sonrasında gizemli olayın sır perdesi aralandı. 42 gün sonra Aydoğan'ın cansız bedenine fındık bahçesinde ulaşıldı.

FOTOĞRAF 6
Uçurumda erkek cesedi bulundu: Ağzından çıkanlar şaşırttı
Antalya'nın Döşemealtı ilçesindeki Güver Uçurumu'nda, üzerinden kimlik bulunamayan 35- 40 yaşlarında bir erkek cesedi bulundu. Cesetteki detay ise tüyler ürpertti. İşte ayrıntılar…

FOTOĞRAF 5
Diyarbakır'da kan donduran olay: Tren rayları üzerinde başı gövdesinden ayrılmış erkek cesedi bulundu
Diyarbakır'da etrafı demir çitlerle kapalı tren rayları üzerinde başı gövdesinden ayrılmış erkek cesedi bulundu.

FOTOĞRAF 17
Aksaray'daki kazılarda bulundu: Cesedin organlarını boşaltıp balmumu ile kaplamışlar
Aksaray ve çevresinde yapılan kazılarda bulunan 10, 11 ve 12. yüzyıllara ait 13 mumya ziyarete açıldı. Tarihi kültürel zenginlikleriyle Kapadokya'ya açılan kapı olan ve Orta Anadolu ve Kapadokya'nın ilk yerleşim yeri olarak bilinen Aksaray'daki kedi, bebek ve yetişkin mumyalar herkesi şaşırtıyor.