Yıkılan binanın altında kalmaktan son anda kurtuldular

Bursa’da kentsel dönüşüm çalışmaları doğrultusunda yıkılan bina yola doğru devrilince vatandaşlar faciadan kıl payı kurtuldu.

Haber Merkezi İHA
Yıkılan binanın altında kalmaktan son anda kurtuldular

Nilüfer ilçesi Ataevler Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları doğrultusunda eski binalar yıkılmaya başladı.


Güvenliği sağlanan binalardan iş makinesinin darbesiyle güvenlik şeridi içine değil de yandaki yola doğru devrilince binanın yıkımı izleyen vatandaşlar molozların altında kalmaktan kaçarak kurtuldu.


Binanın yola doğru yıkım anı ve vatandaşların kaçması cep telefonu tarafından saniye saniye görüntülendi.

Meksika'da mucize kurtuluş: Çöken çatının altında kalmaktan son anda kurtuldu
Meksika'nın Tijuana kentinde bulunan “Plaza Otay” alışveriş merkezinin çatısı çöktü. Olay yerine itfaiye ve sivil savunma ekipleri sevk edildi. Çökme anında bir kadın enkaz altında kalmaktan kıl payı kurtuldu. O anlar kameraya yansıdı.

Takla atarak üzerine doğru gelen araçtan kıl payı kurtuluş kamerada
Sancaktepe'de iki yolun kesişiminde karşı karşıya gelen iki otomobil çarpıştı. Otomobillerde biri çarpışmanın etkisiyle takla atarak yan yattı.

Kaldırımda yürüyen vatandaş ise takla atıp üzerine doğru sürüklenen otomobilin altında kalmaktan kıl payı kurtuldu. Kaza anı ve yayanın otomobil altında kalmaktan kurtulduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Ölümden kıl payı kurtuluş anı: Binanın üstünden düşen beton parçası, temizlediği aracına ok gibi saplandı
Rusya'da bir adam, evinin önünde duran otomobilini temizlerken binanın üst kısmından beton parçası düştü. Şanslı adam, saçaktan kopan dev beton parçasından son anda kurtuldu.