Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayla Ülük istifa ederek MHP'ye geçti: Ülkücülerin gerçek yuvasındayım

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Kurucular Kurulu ve GİK üyesi Ayla Ülük partisinden istifa etmesinin ardından MHP'ye katıldı. Ülük'ün rozetini MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin taktı. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Ülük, "Ülkücülerin gerçek yuvasındayım" dedi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ayla Ülük MHP'ye geçti.

Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı, Kurucular Kurulu ve GİK üyesi Ayla Ülük istifa ederek Milliyetçi Hareket Partisi'ne katıldı. MHP'ye geçen Ülük'ün rozetini MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin taktı.

"ÜLKÜCÜLERİN GERÇEK YUVASINDAYIM"

Bundan sonra MHP için çalışacağını vurgulayan Ülük, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ülkücülerin gerçek yuvasındayım" dedi.


https://twitter.com/hashtag/MHP_bilgi?href=hash&ref_href=twhref%5Etfw

"CUMHUR İTTİFAKI HER GEÇEN GÜN GÜÇLENİYOR"

MHP ve Cumhur İttifakı'nın her geçen gün güçlendiğini ifade eden MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin ise şu açıklamalarda bulundu:

"Zafer Partisi kurucu üyesi ve genel idare kurulu üyesi Ayla Hanımefendi saldırıların farkında olup gelip Milliyetçi Hareket Partisi'ne üye olmak istediğini, destek olmak istediğini, omuz vermek istediğini beyan etti. Bugün de üyeliğini kabul ettik. Kendisine çok teşekkür ediyorum. İzmir'de bu tür çalışmalarımız devam ediyor. 30 Ocak Pazartesi günü Sayın Genel Başkanımıza, İzmir'den toplayacağımız on binlerce desteği, belgeyi ileteceğiz."


Ümit Özdağ "Suriyelilere İslami değerlerle sahip çıkalım" diyen kaymakamı tehdit etti: Seni not ettik

Suriyelilerin bir vatandaşı dövdüğünü iddia eden Ümit Özdağ gerçeği itiraf etmek zorunda kaldı

Zafer Partisi'nde 'Alevilik' krizi: Ümit Özdağ'ın yardımcısı istifa etti