Ekonomi Halkbankda kredi kartı borcunu yapılandıracak

Halkbank'da kredi kartı borcunu yapılandıracak

Ziraat Bankası ve Vakıfbank’ın ardından Halkbank da kredi kartı borçlarını aylık yüzde 1,10 faiz oranıyla 60 aya kadar yapılandıracağını duyurdu. Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, müşterilerine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Abone Ol Google News
Haber Merkezi Yeni Şafak
Halkbank kredi kartı borç yapılandırmasına başlıyor
Osman Arslan

Kredi kartı yapılandırma kampanyasına bir kamu bankası daha katıldı. Ziraat Bankası ve Vakıfbank’ın ardından Halkbank da kredi kartı borçlarını yapılandıracağını duyurdu. Banka, kredi kartı borçlarını ödemekte zorlanan ve birikmiş kredi kartı borcunu yapılandırmak isteyen müşterilerine Halk Destek Kredisi kullandıracak. Kredi kapsamında, Halkbank kredi kartı kullanıcıları, Halkbank ve diğer bankalara ait kredi kartı borçlarını aylık yüzde 1,10’dan başlayan faiz oranları ve 60 aya kadar vade ile yapılandırma imkânından yararlanabilecek. Halk Destek Kredisi’ni kullanmak isteyenler, gelir durumlarına uygun ödeme planı oluşturabilecek.

DESTEĞİ SÜRECEK

  • Kampanya hakkında açıklamalarda bulunan Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, müşterilerine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Arslan, “Adını halktan alan bir banka olarak, halkımızın her türlü finansal ihtiyacına yanıt vermek önceliğimiz. Halk Destek Kredisi ile ödeme zorluğu yaşanan kredi kartlarına ait borçları yeniden yapılandıracak ve piyasa istikrarına katkı sağlamak için verdiğimiz desteği sürdüreceğiz. Bu kredi sayesinde kart sahipleri biriken borçlarını tek çatı altında toplayarak kolayca ödeme şansına sahip olacak. Bu kredimizle müşterilerimize rahat bir nefes aldıracağız” dedi.

ZİRAAT VE VAKIFBANK DAHA ÖNCE DUYURDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kredi kartı borcunu ödemekte güçlük çekenlere yönelik müjdesinin ardından; önce Ziraat Bankası, ardından da Vakıfbank kredi kartı borçlusuna 24 aya kadar aylık yüzde 1,10, 60 aya kadar aylık yüzde 1,20 faizle bireysel ihtiyaç kredisi kullandıracağını duyurmuşlardı.

Turist akını yeni yatırım getirdi

Elektrik desteği 10 milyon kişiye