Ekranlara kilitleyen Milyoner'de öyle bir soru soruldu ki: Fenerbahçeliler küplere bindi

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında dün akşam "Galatasaray'ın Süper Kupa ve UEFA Kupası şampiyonluğu gibi başarılarıyla övünen arkadaşına sürekli 'Biz de sizi 6-0 yendik' diyerek karşılık veren biri muhtemelen hangi takımı tutmaktadır?" şeklinde bir soru soruldu. Soru Fenerbahçe taraftarlarını büyük tepkisiyle karşılanırken, Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği, yaptığı açıklamada konunun yargıya taşınacağını duyurdu.

Haber Merkezi Diğer
Milyoner'deki soru Fenerbahçelileri öfkelendirdi.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında, Galatasaray-Fenerbahçe rekabetinin konu edildiği bir soru tartışmalara neden oldu. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu yarışmada, "Galatasaray’ın Süper Kupa ve UEFA Kupası şampiyonluğu gibi başarılarıyla övünen arkadaşına sürekli ‘Biz de sizi 6-0 yendik’ diyerek karşılık veren biri muhtemelen hangi takımı tutmaktadır?” sorusu yöneltildi.

Doğru cevabın “Fenerbahçe” olduğu şıklar arasında ise Aydınspor, Fenerbahçe, MTK Budapeşte, Pendikspor yer aldı.

FENERBAHÇE’DEN TEPKİ

Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği, programın ardından yaptığı açıklamada, konunun yargıya taşınacağını duyurdu. Açıklamada, “ATV isimli televizyon kanalında yayınlanan bir yarışma programında kulübümüzün isminin 'alaycı ve aşağılayıcı' bir tavırda kullanıldığı tespit edilmiş olup; ilgili kanal ve program hakkında 6112 Sayılı Kanun’un 8.maddesi uyarınca RTÜK nezdinde ivedilikle şikayette bulunulacaktır.” denildi.

Kim Milyoner Olmak İster'in 1 milyonluk bilinemeyen soruları

ATV'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Sosyal medyada gündem olan olayın ardından ATV'den resmi açıklama geldi. Yanlış anlaşılmaktan dolayı üzüntü duyulduğunun belirtildiği açıklama şu şekilde:

Kim Milyoner Olmak İster?de ekranlara kilitleyen soru
ATV'de yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster? yarışmasında sorulan soru izleyenleri ekranlara kilitledi.


Kim Milyoner Olmak İster'de Sabri Sarıoğlu sorusu seyirciyi kızdırdı