Emre Aydın sosyal medya kullanıcılarına açtı ağzını yumdu gözünü: Görgüsüzsünüz

Ünlü müzisyen Emre Aydın, sosyal medyada devam eden business uçak bileti paylaşma akımına büyük tepki gösterdi. Bu paylaşımları yapan sosyal medya kullanıcılarına 'Görgüsüzsünüz' diyen Emre Aydın'ın bu sözleri gündem oldu.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Emre Aydın, business class uçak biletlerinin fotoğrafını sosyal medyada paylaşanları hedef aldı.

Yaklaşık 20 yıldır yaptığı müzikle tanınan Emre Aydın'ın son çıkışı gündem oldu. Sosyal medya kullanıcılarını hedef alan Emre Aydın, yapılan bazı paylaşımlardan bahsetti ve "Görgüsüzsünüz" ifadeleri ile tepkisini dile getirdi.

Son yıllarda gittikçe artan sosyal medya kullanımı, teşhir etme kültürünü de beraberinde getirdi. Öyle ki, insanlar yedikleri, içtikleri, gezdikleri, aldıkları her şeyi sosyal medya hesabından paylaşır oldu. Bu paylaşılanlardan da biri de business uçakları biletleri

Uçakların kendilerine ayrılan özel kabininde uçuş gerçekleştirebilme imkanını sunan ve fiyatı diğer sınıftaki biletlere nazaran daha pahalı olan business uçak biletleri, adeta sosyal medyada bir akım başlattı. Bu biletleri satın alan kullanıcılar, bilet fotoğrafını paylaşmaya başladı.

EMRE AYDIN'DAN ŞAŞIRTAN TEPKİ!

Bu durum karşısında rahatsız olan ünlü müzisyen Emre Aydın, tepkisini sosyal medya hesabı üzerinden ifade etti. Aydın, twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, bu biletleri paylaşan insanları 'görgüsüz' bulduğunu ifade etti.

"Business uçak biletini göstermek için bin bir çabayla çektiğiniz Instagram fotoğrafları sizin zengin olduğunuzu değil, bunun nadiren yaşadığınız bir durum olduğunu, bileti muhtemelen başkasına aldırdığınızı, sonradan görme veya görgüsüz falan olduğunuzu gösteriyor bilginiz olsun."

Hemen ardından ise, "Bu konu başlığıyla ilgili atarımı da yaptığıma göre çizgi film izlemeye devam edebilirim. İyi günler" ifadeleri ile twit dizisini tamamladı.

FOTOĞRAF 9
Son halini görenler inanamadı: ‘Çocuktan Al Haberi’nde iştahına düşkünlüğüyle bilinen Çitos Efe çok büyüdü
Yıllar önce ekranların ilgiyle takip edilen programı 'Çocuktan Al Haber'inde iştahına düşkünlüğü ile bilinen ve yemek yemeye olan sevgisini anlatırken izleyicileri güldüren Çitos Efe büyüdü. 11 yaşına giren 'Çitos Efe' lakaplı Efe Koçyiğit'in büyümüş hali hayranlarını şaşırttı. İşte 'Çitos Efe' Efe Koçyiğit'in son hali...

FOTOĞRAF 8
Ünlü fenomen başörtülü kadına ailesinin yanında hakaretler yağdırdı: Varoş, cahil, yobaz!
Katıldığı show programı 'Kısmetse Olur' ile tanınır hale gelen Melis Buse Betkayan'ın geçtiğimiz yıl annesiyle gittiği AVM'de başörtülü bir kadına, yanında eşi ve bebeği varken hakaretler yağdırdığı ortaya çıktı. Betkayan'ın yürüyen merdivenlerde duran Ece Vardarlı isimli başörtülü kadına, "Varoş, cahil, yobaz... Örtmüşsün paçavrayı, burası Arabistan değil" diyerek hakaret ettiği öğrenildi. Betkayan'ın annesi Sevda Turan ise, kendilerini telefonla çeken çifte, ağır küfürler yağdırdığı bildirildi. Anne-kız hakkında "hakaret" suçundan dava açıldı.