Yalnızlığa Gerçekçi Bir Bakış ''Herkes Saklar Yarasını'' Okuyucuyla Buluştu

Mehmet Erkan’ın edebiyat yolculuğundaki 12. kitabı “Herkes Saklar Yarasını” okuyucularıyla buluştu. Destek Yayınları’ndan çıkan roman; Büyük şehirler içinde çocukluk travmaları, geçim sıkıntısı, aile-toplum baskısı, aşk acısı ile sıkışmış yalnız insan olgusunu gerçekçi bir yaklaşımla ele alıyor. Okurlarının yaralarını ve sakladıklarını bir kez daha düşünmelerine fırsat tanıyor.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Mehmet Erkan'ın Herkes Saklar Yarasını Kitap Kapağı

İçeriğinde aşkı, terk edilmeyi, çocukluk travmalarını ve günümüz insanının yalnızlığını konu alan “Herkes saklar yarasını” isimli, Mehmet Erkan’ın edebiyat yolculuğundaki 12. Kitabı okuyucuyla buluştu.

Yaşar Nabi Nayır Ödüllü Mehmet Erkan’ın edebiyat yolculuğundaki 12. kitabı, yalnızlığa gerçek bir bakış aralayan “Herkes Saklar Yarasını” okuyucularıyla buluştu. Destek Yayınları’ndan çıkan roman; aşkı, terk edilmeyi, çocukluk travmalarını ve günümüz insanının yalnızlığını gerçekçi bir bakış açısıyla ele alıyor. Yazar, kesişen hayatların hikâyesini anlattığı romanda okurlarının yaralarını ve sakladıklarını bir kez daha düşünmelerine fırsat tanıyor.

KAPANIP AĞLAYACAK BİR DİZ BULAMAYANLARIN ROMANI

Bugüne kadar özellikle çocuk ve iş dünyası kitaplarıyla geniş okur kitlesine ulaşan ödüllü yazar Mehmet Erkan tarafından kaleme alınan “Herkes Saklar Yarasını”, anlatacak bir dost ve kapanıp ağlayacak bir diz bulamayanların romanı olarak nitelendiriliyor. Kitapta, dışarıdan hep güçlü, mutlu gözüken şehir insanının yalnızlığı, buhranları ve çaresizliği Ceyda tarafından terk edilen ana karakter Faruk’un arayışları ile anlatılıyor.

Mehmet Erkan Kimdir?

1981 yılında Samsun’da doğdu. Ege Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü lisans ve İşletme yüksek lisans mezunu. 2002 yılında Türk Edebiyatı Vakfı Ömer Seyfeddin Hikaye Ödülü’nde mansiyon aldı, 2005 yılında Varlık Dergisi Yaşar Nabi Nayır Öykü Ödülü’ne layık görüldü. Eserleri Hece Öykü, Varlık, Edebiyat Nöbeti gibi pek çok yerel ulusal edebiyat dergisinde yer aldı. Yayımlanmış on bir kitabı bulunan Mehmet Erkan çocuklar ve yetişkinler için yazmayı sürdürüyor.