Teknoloji İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dolandırıcılara karşı uyardı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dolandırıcılara karşı uyardı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, vatandaşları dolandırıcılara karşı dikkatli olması konusunda uyardı. Twitter üzerinden bankaların profil hesaplarını birebir kopyalamış birkaç hesabın görüntüsünü de paylaşan Soylu, dolandırıcılık yapan profillere karşı tedbirli olunması gerektiğini hatırlattı.

Abone Ol Google News
Haber Merkezi Yeni Şafak
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu dolandırıcılara karşı uyardı
​İçişleri Bakanı Süleyman Soylu

Dolandırıcılar şimdi de Twitter kullanıcılarına göz dikti. Bankaların bire bir sahte hesaplarını açan kötü niyetli siber casuslar kampanya ve hediye adı altında attıkları tweetler, ile kullanıcıların kişisel bilgilerini çalmayı hedefliyor. Oldukça profesyonel bir yöntem ile linkleri dahi taklit edebilen dolandırıcılar birçok insanın kişisel hesaplarını kolayca boşaltabiliyor, büyük bir mağduriyete neden olabiliyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tüm vatandaşları Twitter üzerinden uyardı!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter üzerinden sahte hesaplar ile vatandaşların kişisel bilgilerini çalmak isteyen dolandırıcılara karşı uyarıda bulundu. Attığı tweette birçok banka adında açılmış sahte hesapların görüntülerini de beraberin de paylaşan Soylu, herkesin bu konuda dikkatli olması gerektiğini belirtti.