Ekonomi İş dünyası zirvede buluşuyor Uludağ Ekonomi Zirvesi başladı

İş dünyası zirvede buluşuyor: Uludağ Ekonomi Zirvesi başladı

Türkiye’nin en önemli iş ve ekonomi buluşması Uludağ Ekonomi Zirvesi bugün başladı. İki gün sürecek zirvede bin 500'ün üzerinde katılımcı ve 100'ü aşkın konuşmacı, iş dünyasına ve ekonomiye yön verecek global ve yerel konuları konuşacak.

Abone Ol Google News
Haber Merkezi Yeni Şafak
İş dünyası zirvede buluşuyor: Uludağ Ekonomi Zirvesi başladı
Uludağ Ekonomi Zirvesi'nin 8'incisi bugün başladı.

Türkiye ve dünyadan iş ve siyaset alanında önemli isimleri ağırlayan Uludağ Ekonomi Zirvesi bugün başladı. Yeni Şafak Ekonomi sevisi olarak takip edeceğimiz zirveye bin 500'ün üzerinde katılımcı ve 100'ü aşkın konuşmacı katılacak. Zirvede iş dünyasına ve ekonomiye yön verecek global ve yerel konular konuşulacak.

Bu yıl 8'incisi düzenlenecek zirvede ilk gün Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın ikinci gün ise Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin konuşma yapması bekleniyor.

Zirvede, Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Hüseyin Aydın, Malezya Başbakan Danışmanı Prof. Zakri Hamid, Uluslararası Enerji Ajansı Başkanı Fatih Birol, Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali, Katar Finans Merkezi İş Geliştirme Direktörü Sheikha Alanoud Al-Thani, Katar Finans Merkezi CEO'su Yousuf Mohammed Al-Jaida, TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici, Uluslararası Finans Enstitüsü Genel Müdürü Robin Brooks, Hindistan Uluslararası Ticaret Odası Başkanı Manpreet Singh, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Zorlu gibi Türkiye ve dünyadan iş ve siyaset alanındaki isimler, iş dünyasındaki yenilikleri ve beklentileri anlatacak.

"Enerjide Yeni Dengeler" başlıklı oturumla başlayacak zirvede ilk gün, "Global Belirsizlikte Büyüme", "Dijital Dönemde Liderlik", "CEO Buluşma-Dijital Ajanda", "Yatırım Liderleri", "Sürdürülebilirlik/Amaçlı Şirketler", "Refah İçin Dijitalleşme", "Sosyal Sorumluluk 2.0", "Global Şirket Yaratmak", "Yönetimde Kadın Derneği", "Büyüme Dostu Bankacılık", "Yarına Yatırım" başlıklı oturumlar gerçekleştirilecek.

"Stars Of Regıon Start Up Yarışması"nın canlı jüri sunumuyla başlayacak ikinci gün etkinliklerinde, Bakan Pakdemirli'nin "CEO Özel Buluşma" başlıklı yan oturuma katılması beklenirken, "Değişim Döneminde Perakende", "Vizyon 2023", "Dijital Girişim", "Katar-Türkiye Ekonomik İşbirliği", "Tarımın Ajandası", "Sosyal Yatırım: Sosyal Sorumluluk Liderleri", "Otomotivin Geleceği", "Çığır Açan Teknolojiler", "Çin'i Doğru Anlamak" oturumları düzenlenecek.

Zirve, "Stars Of Region Ödül Töreni" ve kapanış konuşmasıyla sona erecek.