Ekonomi İş yerinde motivasyon yan haklar ile artıyor

İş yerinde motivasyon yan haklar ile artıyor

Günümüzde çalışanların yan haklara sahip olmasının önemini vurgulayan Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan konuyla ilgili olarak “Çalışanlarımıza, kendileri için en uygun yan hak paketine ulaşma fırsatı vererek şirket içi motivasyonu yükseltmeyi amaçlıyoruz” diye konuştu.

Abone Ol Google News
Haber Merkezi Yeni Şafak
İş yerinde motivasyon yan haklar ile artıyor
Fotoğraf: Arşiv

Ray Sigorta, çalışanların zaman içinde değişen ihtiyaçlarına destek vermek için Esnek Yan Haklar Programı’nı hayata geçirmeye hazırlanıyor. Ücret ve yan haklar uygulamalarına birçok yönden değer katarak çalışanlarının memnuniyeti ve kurum içi bağlılığına önem veren Ray Sigorta, seçim özgürlüğünü de sunarak kişiselleştirilmiş ve esneyebilen yan haklar ile şirket içi motivasyonu yükseltecek.

YAN HAKLARI ÇALIŞAN SEÇİYOR

Koray Erdoğan
Koray Erdoğan

“Esnek Yan Haklar” programında çalışanların ihtiyaçları göz önünde bulundurularak yan haklar belirleniyor ve çalışanların seçimine bırakılıyor. Geliştirilmiş BES, kapsamını çalışanın belirleyebileceği bireysel veya aile sağlık sigortası, market alışverişi, benzin, tatil çeki veya kişisel gelişim eğitimleri gibi yeni yan hakların bulunduğu projede çalışanlar kendine uygun paketi oluşturuyor. Proje kapsamında Ray Sigorta çalışanları, kendi tercihleri doğrultusunda, sahip oldukları mevcut yan hakları devam ettirebiliyor ve bazı yan hakları az alabilirken diğerlerinden daha fazla yararlanabiliyor.

Türkiye’de 2018’de yapılan bir araştırmada katılımcılara “Çalışan bağlılığı açısından en önemli 5 faktör nedir?” sorusu sorulduğunu, verilen yanıtlarda ilk sırayı maaş ve yan hakların aldığını hatırlatan Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, şunları söyledi: “Bu anket sonucu yan hakların ne kadar önemli bir hale geldiğini gösteriyor. Esnek yan haklar programı, çalışanların yan haklar paketini bireysel olarak tekrar düzenlemesine izin veren, onlara seçim hakkı tanıyan bir platform. Program kullanımı Türkiye’de son bir yılda oldukça önemli bir seviyeye geldi. Çalışanlarımızın her birinin, zaman içerisinde değişen, ayrı ayrı ihtiyaç ve talepleri olabileceğinin farkındayız. Bu nedenle Ray Sigorta olarak, her çalışanımızın kendi ihtiyaçları doğrultusundaki haklara ulaşabilmesini istiyoruz. Çalışanlarımıza, kendileri için en uygun yan hak paketine ulaşma fırsatı vererek şirket içi motivasyonu yükseltmeyi amaçlıyoruz.”

Türkiye Varlık Fonu satış iddialarını yalanladı

Çöl tozu alarmı: 44 il için sarı kod verildi

Çöl tozu alarmı: 44 il için sarı kod verildi

Yapılan son değerlendirmelere göre; Trakya; Akdeniz'in, İç Anadolu'nun ve Karadeniz'in batı kesimleri ile Marmara'nın doğusu yağmurlu olacak. 44 il için sarı kodlu uyarı yapılırken, Marmara, Ege, İç Anadolu, Akdeniz ve Batı ve Orta Karadeniz'de yoğun çöl tozu etkili olacak.
YÖK ırkçılardan rahatsız

YÖK ırkçılardan rahatsız

Türkiye, uluslararası öğrencileri çekme konusunda önemli adımlar atarken CHP’li belediyelerin din ve ırk üzerinden ayrımcı politikaları YÖK’ü rahatsız etti. YÖK, İçişleri Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı’ndan önlem almalarını istedi. Adalet Bakanlığı’nın ırkçı uygulamalara karşı çalışma yürüteceği belirtiliyor.
Katil turist: Turist vizesiyle gittiği İsrailde orduya katıldı

Katil turist: Turist vizesiyle gittiği İsrail'de orduya katıldı

Los Angeles’ta yaşayan ABD’li Sammy Ben, turist vizesiyle gittiği İsrail’de Gazze’ye geçerek 2 ay boyunca Filistinli katletti. Yaptığı vahşeti keyifle anlatan Ben, İsrail ordusuna katılış süreciyle ilgili ise şu bilgileri verdi: “İki haftalık tatil için Kudüs’teydim. 7 Ekim olunca sinagoga gitmiştim. Herkesin elinde otomatik silah vardı. Çok etkilendim. Bir memur arkadaşımı arayıp yardım edip edemeyeceğimi sordum. Asker listesine yazıldım. 1,5 ay sonra Gazze’ye gitmek için bir subaya mesaj attım. İki ay boyunca orada savaştım.”
İsrail ile ticaret konusunda net mesaj: O iş bitti

İsrail ile ticaret konusunda net mesaj: O iş bitti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’le yaptığı ortak basın toplantısında, İsrail'le ticaret konusuna ilişkin, "O iş bitti" ifadesini kullandı.
Metroda kaos sürüyor

Metroda kaos sürüyor

Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki sorun 50 saati aşkın süredir devam ediyor. Üsküdar ve Altunizade duraklarındaki yoğunluk vatandaşları isyan ettirirken, en fazla şikayet edilen konu yeterli bilgilendirme yapılmaması oldu. Metro İstanbul, bugün hattın normalleşeceğini duyurdu.
Sultanahmet’te 12 günlük Gazze nöbeti

Sultanahmet’te 12 günlük Gazze nöbeti

İHH, İsrail’in saldırıları altındaki Gazze’ye destek için Sultanahmet Meydanı’nda oturma eylemi başlattı. Alman Çeşmesi yakınında bir araya gelen İHH üyeleri, Türkçe ve İngilizce pankartlar açtı. 12 gün sürecek eylem 15.00-22.00 saatleri arasında olacak. Bu sırada ABD’li 66 yaşındaki Tike Berry şehadet getirip Müslüman oldu.
TCG Kınalıada Mogadişu’da

TCG Kınalıada Mogadişu’da

TCG Kınalıada korveti Ertuğrul faciasının yıl dönümü nedeniyle çıktığı Japonya seferinde Somali’de demirledi. Türk donanmasına ait korvet, Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud ve Somalililer tarafından sevinçle karşılandı.

Düğümü kızı çözecek

Düğümü kızı çözecek

Balıkesir Gönen’de kaybolan Prof. Dr. Korhan Berzeg’e ait kıyafet, kimlik ve kredi kartlarıyla birlikte bulunan kemik parçası DNA analizi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Analiz için Berzeg’in kızı Nisa Berzeg’in, İngiltere’den gelerek örnek vereceği öğrenildi.
Dördüncü kız da babasını arıyor

Dördüncü kız da babasını arıyor

İki kızının babasının Metin Akpınar olduğu ortaya çıkan, bir kızının babasının da Uğur Dündar olduğu iddia edilen Suphiye Orancı gündemden düşmüyor. Orancı’nın dördüncü kızı Songül’ün de babalık davası açacağı belirtiliyor. Kızların bir yakını, ailede Songül’ün babası olarak “Erol” diye bir ismin telaffuz edildiğini söyledi.
‘İlk Evim Arsa’da teslimat başladı

‘İlk Evim Arsa’da teslimat başladı

TOKİ’nin 2022’de başlattığı ‘İlk Evim Arsa’ projesinde konut imarlı arsalar için teslimatlar başladı. İlk adım Kütahya’dan geldi. Bin adet müstakil arsa ve 160 müşterek arsa hissesi için Milli Emlak tarafından, 2 milyon 61 bin 40 metrekare arsanın TOKİ’ye devri yapıldı.
New York’ta panik duvarı

New York’ta panik duvarı

ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri artarken üniversite yönetimleri ve polis ne yapacağını şaşırdı. New York Üniversitesi (NYU) öğrencilerinin toplanmasını engellemek için Gould Meydanı’nın çevresine tahta bloklardan oluşan ve İsrail’in Batı Şeria’da yaptığı "Ayrım Duvarı"nı hatırlatan bir duvar inşa edildi. Columbia Üniversitesi ise öğrencilerini, ulusal muhafızları müdahale için çağırmakla tehdit etti.