Hayat İYİ Parti Kadıköy adayı Emre Kınay eleştirilere ateş püskürdü

İYİ Parti Kadıköy adayı Emre Kınay eleştirilere ateş püskürdü

İYİ Parti tarafından İstanbul'un Kadıköy ilçesinde belediye başkan adayı gösterilen oyuncu Emre Kınay, konuyla alakalı açıklama yaparak "Bana oturduğu yerden parmak sallayarak ötekileştirerek cümle kuranlar beklemeyi öğrenin" dedi.

Abone Ol Google News
Haber Merkezi Diğer
İYİ Parti Kadıköy adayı Emre Kınay eleştirilere ateş püskürdü
Emre Kınay

Vurgun dizisinde Vedat karakterini canlandıran ünlü oyuncu Emre Kınay, İYİ Parti tarafından İstanbul'un Kadıköy ilçesinde belediye başkan adayı gösterilmişti. Konu hakkında ilk kez konuşan Emre Kınay, "Beklemeyi öğrenin" dedi.

Kınay: Beklemeyi öğrenin

Snob Magazin'de yer alan habere göre; Kadıköy'de oyları böleceği gerekçesiyle bazı kesimlerin tepkisini çeken Emre Kınay, şöyle konuştu:

"Bazı acelecilere, haddini bilmezlere ve her şeyi ben bilirim diyenlere cevabım var. Benim ne olduğum, bugüne kadar nasıl davrandığım ortada. Bu ülkenin değişmez değerlerine inancım ortada. Bir çocuk sahibiyim. Sorumluluğumun farkındayım. Bana parmak sallayarak, oturduğu yerden kalem oynatıp aşağılayarak ve ötekileştirerek cümle kuranlar, beklemeyi öğrenin! Demokrasi tahammül rejimidir."

Necati Şaşmaz imzalı Nöbet dizisinden yeni fragman

Oyuncu Emre Kınay belediye başkan adayı oldu

Mesut Özil'den Payitaht Abdülhamid mesajı

Büyük mücadelede birlikteler: Diriliş Ertuğrul'dan Osman Gazi'ye geçenler
FOTOĞRAF 10
Title
Samsa Alp: Samsa alp Diriliş Ertuğrulda ne kadar öldü olarak gösterilse de Ertuğrul Beyin komutasından sonra Osman Gazinin de komutasında yer alıyor.
Title
Gündüz Bey: Kardeşi Osman Beyin yanında savaştı. Önemüzdeki sezon başlayacak olan Osman Gazi dizisinde yeniden kadroda yer alacak isimlerden.
Title
Turgud Alp: Osman Gazi Bilecikin fethi ile meşgul olurken onu İnegölü zaptetmek üzere görevlendirmişti. Turgud Alp süratle gelerek şehri kuşattı. En kıymetli alplerden biri olan Turgud Alp, Osman Gazi dizsinde de bizlerle olacak.
Title
Savcı Bey: Osman Gazinin ağabeyi olan Savcı Beyde kardeşi Osman Beyin yanında savaşmıştır.
Title
Dündar Bey: Sonu kötü bitecek olan Dündar Bey, Diriliş Ertuğruldan sonra Osman Gazi dizisinde yer alacak. Ölümü ise Osman Gazi tarafından olacak.
Title
Akçakoca: Diriliş Ertuğrulda rol almıştı. Ertuğrul ve Osman Gazinin en sadık ve namdar silah arkadaşlarındandır. Nitekim Osman Gazinin İnegöl beyi ile ilk çarpışmasından önce, danıştığı beyler arasında ve ardından vuku bulan muharebede o da vardır.
Title
Ertuğrul Beyin akıl hocası hemde ilim hocası olan Hz. Mevlana, Osman Gazininde akıl hocalığını yaptı.
Title
Aynı şekilde Şeyh Edebalide akıl hocalarından. Osman Gazi dizisinin bir bölümünde yer alması bekleniyor.
Title
Dursun Fakîhde ilim hocalarında diğer büyükler gibi bölümün bir kısmında bekleniyor.
Title
.
Büyük mücadelede birlikteler: Diriliş Ertuğrul'dan Osman Gazi'ye geçenler
TRT'nin fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul bu sezon bitiyor. Yeni sezonda başlayacak olan dizi Osman Gazi, Diriliş Ertuğrul'da rol alan bir kısım oyuncuları barındıracak. Diriliş Ertuğrul'da yer alan bazı oyuncuların Osman Gazi'nin yanında bulunması da izleyenleri sevindirecek.