|

Kamuya Çoğu KPSS Şartsız 15 Bin 906 Personel Alımı Yapılıyor

Devlet Personel Başkanlığı, İŞKUR ve Bakanlık resmi internet sitelerinde yayınlanan personel alımı ilanlarında çoğu KPSS şartsız binlerce personel alımı yapılacağı açıklandı. Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı olmadan binlerce personel alımı başvuruları devam ediyor.

iLAN
16:15 - 3/05/2019 Friday
Güncelleme: 10:21 - 24/04/2019 Wednesday
Diğer
kamu personeli
kamu personeli

İlanlar, Devlet Personel Başkanlığı ve İŞKUR resmi internet sitesi üzerinde yayınlanırken başvuru detayları ve son başvuru tarihleri ilan detaylarında belirtilmiştir. Başvuru yapmak isteyen son başvuru tarihine kadar ilanlarda belirtilen şekilde başvuru yapmaları gerekmektedir.

İl Özel İdareleri, İl Müftülükleri, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Orman Müdürlükleri, Sayıştay ve daha birçok kurum toplamda 7 bin 961 personel alımı yapmaktadır. Başvuru yapacak olan adaylarda Kamu Personeli Seçme Sınav şartı aranmamaktadır. En az ilköğretim mezunu adayların başvurabileceği 7 bin 961 personel alımında istihdam edilecek personeller çeşitli illerde görevlendirilecektir.

İŞKUR resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan personel alımı ilanında 7 bin 770 personel alımı yapılacağı açıklandı. En az ilköğretim mezunu adayların başvurabileceği 7 bin 770 personel alımı ilanı için son başvuru tarihi 26 Nisan 2019 olarak belirtilmiştir.

Jandarma Genel Komutanlığı, 445 subay alım ilanı yayınladı. Yayınlanan ilanda adaylarda aranan yaş şartı; lisansüstü mezunu olmayan adaylar için en fazla 27, lisansüstü mezunu olan adaylar için en fazla 32 olarak belirtilmiştir. Jandarma Genel Komutanlığı 445 subay alımı başvuruları 29 Nisan 2019 tarihinde sona erecektir.

TÜBİTAK tarafından yayınlanan ilanda; teknisyen, uzman yardımcısı ve bilişim personeli kadrolarında görevlendirmek üzere 435 kamu personeli alımı yapılacağı açıklandı. Yayınlanan ilanların çoğunda Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmamaktadır.

Kamuya yapılacak olan binlerce personel alımı ilan detaylarına, başvuru şekillerine ve son başvuru tarihlerine
www.isilanlarikariyer.com
Kamu Personeli Alımı haber sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.
Detaylı bilgi için tıklayınız;
#kamu
#kpss
#personel
5 years ago