|

Mübarek günler için mesajlar: En anlamlı ve resimli Berat Gecesi mesajları burada! Kısa ve güzel Berat Gecesi mesajları ve sözleri

En güzel Berat gecesi mesajları. 17 Mart Perşembe gecesi (bugün) Berat Gecesini idrak edilecek. İslam alemi için büyük bir öneme sahip mübarek gecelerde Müslümanlar birbirlerine mesaj atarak aralarındaki bağı güçlendiriyor. Biz de sizler için güncel, anlamlı, resimli, kısa, güzel Berat Gecesi mesajlarını derledik. Siz de aile fertlerinize, akrabalarınıza, dostlarınıza, sevdiklerinize SMS, Facebook, Instagram ve WhatsApp üzerinden en güzel resimli Berat Gecesi kutlama mesajlarını gönderebilirsiniz. İşte en güzel mesajlar...

12:11 - 17/03/2022 Perşembe
Güncelleme: 15:00 - 28/03/2022 Pazartesi
Yeni Şafak
Berat Kandili 17 Mart Perşembe gecesi idrak edilecek.
Berat Kandili 17 Mart Perşembe gecesi idrak edilecek.
Berat gecesi mesajlarını sizler için hazırladık.
Berat Gecesi 17 Mart Perşembe günü
idrak edilecek. Bu özel gecede ise vatandaşlar sevdiklerine kısa, güzel ve resimli Berat gecesi mesajları atacak. Sizlere sunacağımız mübarek gece mesajlarından en güzel Berat gecesi mesajlarına ve SMS’lerine ulaşabileceksiniz.

2022 Berat Gecesi mesajları

Allah'ım! Recep ve Şaban'ı hakkımızda mübarek eyle, bize Ramazan'a ulaştır. Berat Geceniz mübarek olsun.

Allah'ım! Sen affedicisin, Kerim'sin, affı seversin, beni affet. (Tirmizî, Deavât, 84.)

Allah'ım! Geçmiş ve gelecek, gizli ve açık bütün günahlarımı bağışla! Benim ilâhım Sensin. Senden başka ilâh yoktur. (Buhârî, Tevhîd, 35)


Allah'ım! Recep ve Şaban'ı hakkımızda mübarek eyle, bize Ramazan'a ulaştır.

Allah'ım! Bizleri Regaip'le Sana rağbet eden, Miraç ile yücelen, Berat ile kurtuluşa eren, Kadrini idrak ederek Ramazan'ın sonunda cenneti hak eden kullarından eyle!

Allah'ım! Sen affedicisin, Kerim'sin, affı seversin, beni affet.
(Tirmizî, Deavât, 84.)

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun.

Allah hikmetiyle bir kapıyı kapatırsa rahmetiyle diğerini açar.

İslam'ın nurlu yüzü kalbine dolsun makamınız cennet, Hz. Muhammed (sas) komşunuz olsun günlerinize mutluluk, gönlünüze saadet dolsun.



Allah gönlünüzden geçen her duayı hakkınızda hayırlı ise kabul etsin. Amin!

Gül bahçesine girenler gül olmasa da gül kokarlar, kainatın en güzel gülünün kokusu üzerinizde olsun.

Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun.

Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu gecede dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle.



Bir mübarek gece gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Geceniz mübarek olsun.

Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun. Berat geceniz mübarek olsun...

Taşı mücevher, toprağı insan eden Allah'ım! Zerreyi güneş, damlayı deniz eden Allah'ım! Herkesin sıkıntısını çözen, zorluklarını kolaylaştıran Allah'ım! Bizlere razı olacağın, sana layık ameller işlemeyi nasip eyle... Geceniz mübarek olsun.



'Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem' diyen Sevgilinin (s.a.s.) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile… Berat Geceniz mübarek olsun.

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, Berat Geceniz mübarek olsun…

De ki; Rabbim! Bağışla, merhamet et. Çünkü sen merhamet edenlerin en hayırlısısın!



Mevla çekirdeğe ormanı gizlemiş, yılanın zehrine derman gizlemiş, tahıl tanesine harman gizlemiş, mübarek gecelere cennet gizlemiş. Berat Geceniz mübarek olsun.

Dertlerimiz kum tanesi kadar küçük, sevinçlerimiz Nisan yağmuru kadar bol olsun. Bu mübarek geceniz sevapla dolsun.Berat Geceniz mübarek olsun.



Tüm Müslüman aleminin mübarek Berat Gece'ni kutluyorum… Bu hayırlı günde Allah 'Barış, Huzur, Sağlık' nasip etsin.

Rabbim bizi özünden iman edip, gözünden düşmeyen kullarından eylesin. Regaib Geceniz mübarek olsun.

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, Berat Geceniz mübarek olsun…



Ey Rabbim! Yalvarışım rahmetine güvenimden, her şey kudretinden, içimdeki kırık kalp Allah derken, rahmetini esirgeme üzerimizden! Amin.

Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle

Gül sevginin tacıdır, her bahar bir gül taçlanır. O gül ki Muhammed'i (s.a.s.) hatırlatır. Onu hatırlayana gül koklatır. Gül kokulu sevgi dolu nice gecelere. Berat Geceniz mübarek olsun.

Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun. Berat Geceniz mübarek olsun!

#Mesaj
#Berat Gecesi
2 yıl önce