Ekonomi Kapımız açık bekliyoruz

Kapımız açık bekliyoruz

İstanbul Havalimanı’nın işletmecisi İGA, yolcuların havalimanından ayrıcalıklı hizmet almasına imkan sağlayan “İGA PASS” üyelik programını devreye aldı. Bütün kapılarını açmış olarak hazırlıkları tamamladıklarını belirten İGA Genel Müdürü Kadri Samsunlu, “Dünyanın en büyük ama daha da önemlisi en iyi hizmet sunan havalimanı olma iddiasını taşıyoruz, İGA PASS’ı da bu noktada farklılaştırıcı bir unsur olarak görüyoruz” dedi.

Abone Ol Google News
Haber Merkezi Yeni Şafak
Kapımız açık bekliyoruz
İstanbul Havalimanı

Dünyanın en büyük havacılık üssü İstanbul Havalimanı, büyük gün için hazır. Türk Hava Yolları; kargo uçuşları hariç Atatürk Havalimanı’ndaki bütün operasyonları 7 Nisan’a kadar yeni yuvasına taşıyacak.

Bütün hazırlıklarını tamamlayan İstanbul Havalimanı'nın işletmecisi İGA, yolcuların havalimanından ayrıcalıklı hizmet almasına olanak sağlayan “İGA PASS” üyelik programını dün hizmete sundu.

Tam kapasite ile 7 Nisan'da operasyona hazırlanan İstanbul Havalimanı'nda İGA, yolcularına ayrıcalıklı, konforlu ve keyifli bir seyahat deneyimi sunmak için yeni bir üyelik programını hayata geçirdi. "İGA PASS" üyelik programının tanıtımı; İstanbul Havalimanı'nda hizmete giren İGA Lounge'da dün gerçekleştirildi.

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu
İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu

DÜNYANIN EN İYİSİ OLMA HEDEFİ

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu, bütün kapılarını açarak hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti. Samsunlu, İstanbul Havalimanı için öncelikli hedeflerinin bu eşsiz yapıyı bir yolculuk noktasının çok ötesine taşıyarak misafirlerinin seyahatlerini unutulmaz bir deneyime dönüştürmek olduğunu söyledi.

Samsunlu, “Bu hedef doğrultusunda, İstanbul Havalimanı'na ayak bastığı andan itibaren tüm misafirlerimizin, buradan üst düzey bir memnuniyetle ayrılabilmeleri için her bir ayrıntıyı planlıyoruz. Dünyanın en büyük ama daha da önemlisi en iyi hizmet sunan havalimanı olma iddiasını taşıyoruz” dedi.

SEYAHATİNİZİN EN KEYİFLİ ZAMANI

İGA PASS üyelik programının “seyahatinizin en keyifli zamanı” mottosuyla hayata geçirildiğini belirten Samsunlu, “İGA PASS, sıradan bir üyelik programı değil, her biri birbirini tamamlayan ve tüm yolculuk sürecini ayrıcalıklı kılan bir hizmetler bütünü. Farklılaştırıcı bir unsur olarak görüyoruz. Bu özel yolcu programımız yeni nesil seyahat anlayışına hizmet edecek” diye konuştu.

İGA Lounce’da 24 saat hizmet

Klasik havalimanı servis anlayışının aksine maksimum kalitede konfor sunmayı hedefleyen İGA PASS programının en önemli hizmet ayrıcalıklarından biri, İGA Lounge olacak. Bu hizmet sayesinde havalimanında uçuşunu bekleyen yolcular için 4 bin 420 metrekare büyüklüğünde ve 584 kişilik oturma kapasitesine sahip İGA Lounge, 24 saat hizmet verecek.

  • İGA PASS ile tam hizmet
  • Çocuklu aileler, iş insanları, tatile çıkan yolcular gibi her grubuna göre tasarlanan İGA PASS üyelik programıyla lounge, buggy (mini golf aracı), fast-track (hızlı geçiş), öncelikli check-in, otopark, vale ve şehir içi transfer hizmetleri sunulacak. 25 mini golf aracı, isteyen müşteriye hızlı ulaşım için hizmet verecek.
  • Üyelikler yolcu profilleri düşünülerek İGA PASS Plus 299 avro, İGA PASS Extra 399 avro ve İGA PASS Premium 799 avro olmak üzere 3 farklı kategoride sunuluyor ve satın alımlar yıllık olarak yapılabiliyor. Tamamen dijital bir uygulama olarak tasarlanan İGA PASS’ı akıllı cep telefonlarına indirerek kullanmak mümkün olacak.

Trump Alman bankasından 2 milyar dolar kredi çekmiş