Spor Mehmet Demirkol iki milli futbolcuya büyük övgü

Mehmet Demirkol iki milli futbolcuya büyük övgü

A Milli Takım'a davet edilen oyuncularla ilgili değerlendirmelerde bulunan Mehmet Demirkol, Ozan Kabak ve Merih Demiral'ın uyum sağlaması durumunda dünya çapında marka isimler olabileceğini söyledi.

Abone Ol Google News
Haber Merkezi Diğer
Mehmet Demirkol iki milli futbolcuya büyük övgü
Futbol yazarı ve yorumcusu Mehmet Demirkol.

Mehmet Demirkol, A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş'in milli takıma çağırdığı oyuncularla ilgili yorumlarda bulunurken Ozan Kabak ve Merih Demiral'a ayrı bir parantez açtı.

Milli takımda iyi savunma oyuncularının olduğunu ifade eden Demirkol, Ozan ve Merih'in Alpay-Bülent ikilisini geçebileceğini ifade etti.

Mehmet Demirkol'un BeIN Sports'ta konuyla ilgili yaptığı açıklamalar şöyle;

  • "Savunmada bundan belki önümüzdeki 10 yıla damga vuracak oyuncularımız var. Hata yapacaklar kimse hata yapmamasını beklemesin. Ozan ve Merih uyum sağladığı zaman dünya çapında marka isimler olabilirler. Alpay-Bülent ikilisini geçebilirler."

Şenol Güneş milli mesaiye başladı
FOTOĞRAF 11
Title
Milliler, EURO 2020 Elemelerinde Arnavutluk ve Moldova ile yapacağı H Grubundaki ilk iki maçın hazırlıklarına İstanbulda başladı.
Title
Teknik direktör Şenol Güneş, yaklaşık 15 yıl sonra A Milli Takımdaki ilk antrenmanına çıktı.
Title
Burak Yılmaz, Hakan Çalhanoğlu, Sinan Bolat, İrfan Can Kahveci, Mahmut Tekdemir ve Emre Taşdemir takımdan ayrı koşu yaptıktan sonra salonda çalıştı.
Title
Diğer oyuncular ise ısınma hareketleri ile başladığı antrenmanda, koşu ve pas çalıştı.
Title
Oyuncular, yarı sahada yapılan çift kale maçla idmana devam etti.
Title
Antrenmanın son bölümünde ise futbolcular iki bölüme ayrıldı. Oyuncuların bir bölümü şut çalışması, diğer bölümü ise yan top ve savunma çalışması gerçekleştirdi.
Title
Sakatlığı nedeniyle kadrodan çıkarılan Mehmet Topal antrenmanda yer almadı.
Title
Şenol Güneş idman öncesi futbolcularla toplantı yaptı.
Title
Şenol Güneş, ilk antrenmanında oyuncularını sık sık uyardı.
Title
Yapılan çift kale maçı zaman zaman durduran deneyimli teknik adam, oyuncularını yaptıkları hatalarla ilgili ikaz etti.
Title
A Milli Takımda oyuncular ve teknik heyet, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 104. yıl dönümü dolayısıyla idman öncesinde Türk bayrağı açarak basın mensuplarına görüntü verdi.
Şenol Güneş milli mesaiye başladı
Milli takım, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde ilk antrenmanını yaptı. A Milli Takım teknik direktörlüğüne getirilen Şenol Güneş, ilk antrenmanında oyuncularını sık sık uyardı.