Hayat Özdilden yanlışını düzelten okuruna ilginç tepki

Özdil'den yanlışını düzelten okuruna ilginç tepki

Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili yazdığı kitaplardan elde ettiği gelirle gündeme gelen Yılmaz Özdil, bir okuyucusunun kitabında bulduğu hataya tahammül edemedi. Özdil'in tarih bölümü öğrencisine tersleyerek verdiği cevap sosyal medyada geniş yankı buldu.

Abone Ol Google News
Haber Merkezi Yeni Şafak
​Özdilden yanlışını düzelten okuruna ilginç tepki
Yılmaz Özdil tarafından yazılan Mustafa Kemal isimli kitabın satışı 2 bin 500 liradan yapılacak.

Atatürk sevgisini istismar ederek kitap satışından binlerce lira kazanan Yılmaz Özdil eleştirilere tahammül edemiyor.

Bir sosyal medya kullanıcısı 'Mustafa Kemal' kitabındaki hatalı bir bölümle ilgili Yılmaz Özdil ile aralarından geçen bir mesajlaşmayı paylaştı. Söz konusu kitaptaki tarihsel bir hatayı nazik bir dille Özdil'e ileten okur aldığı cevap karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Özdil, bilgi yanlışlığı konusunda kendisini nazik bir dille uyaran okuruna sert bir üslupla "Hem ‘doğru değil’ diyosun, hem imza almaya geleceğini söylüyorsun tuhaf değilmi Atahan? Bence sen benim kitabımı imzalatma. Habertürk izle." cevabını verdi.

Atatürk istismarına tepkiler büyüyor

Yılmaz Özdil'in yazdığı Mustafa Kemal isimli kitabın özel serisi 1881 adet basılarak 2 bin 500 liradan satışa sunuldu. Kırmızı Kedi Yayınevi'nin Twitter hesabından atılan tweetle reklamı yapılan kitabın fahiş fiyatı sosyal medyada her kesimden büyük tepkiyle karşılandı. Sosyal medya kullanıcıları kitabı "Atatürk istismarı" olarak yorumladı. Mustafa Kemal kitabı, Atatürk'ün kendi eseri olan Nutuk'tan 82 kat daha fazla fiyatla satılacak.

Atatürk istismarına sosyal medyada büyük tepki