Amasya TOKİ kura sonuçları belli oldu mu?

Amasya TOKİ kura sonuçları için bekleyiş başladı. TOKİ kura sonuçları 7 Kasım'da açıklanmaya başladı. İlk olarak Şırnak ve Adahan'da yapılan TOKİ kura çekimi sonrası diğer diğer illerde kura çekiminin ne zaman yapılacağı merak kazandı. Amasya'da TOKİ kura sonuçları henüz açıklanmadı. TOKİ kura çekilişi Amasya'nın Göynücek, Gümüşhacıköy, Hamamözü, Merkez, Merzifon, Suluova, Taşova, Ziyaret ilçelerinde yapılacak. Amasya'da yapılacak TOKİ konutu sayısı 1150 olacak. Peki, Amasya TOKİ kura sonuçları ne zaman, nereden açıklanacak, Amasya TOKİ sonuçları asil ve yedek isim listesi nerede yayınlanacak? İşte detaylı bilgiler...

Haber Merkezi Yeni Şafak
Amasya TOKİ kura sonuçları

Amasya TOKİ kura sonuçları gündemde yer alıyor. Bölgede yaşayanlar 2022 TOKİ sosyal konut projesi kura sonuçları için beklerken Amasya kura souçları asile ve yedek listelerinin nereden öğreneceğini merak ediyor. Peki, Amasya TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Amasya TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte detaylar

AMASYA TOKİ KURA SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

TOKİ kura çekilişi ilk olarak Doğu Anadolu Bölgesinde yer alan 12 ilde yapılacak. Amasya bu illerin arasında bulunmuyor. Amasya TOKİ kura sonuçlarının hangi tarihte açıklanacağı henüz açıklanmadı. Konuyla ilgili açıklama yapıldığında haberimizde yer vereceğiz.

AMASYA TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

TOKİ kura çekimi hakkında konuşan Bakan Murat Kurum, "Kuralarımız noter huzurunda, şeffaf bir şekilde ve canlı yayın olarak TOKİ’mizin resmi sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek." dedi. TOKİ Amasya kura çekilişleri canlı yayını kurumun resmi sosyal medya hesapları üzerinden izlenebiliyor. Bu hesaplara Twitter ve Facebook üzerinden erişebilir ya da aşağıdaki bağlantı üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

AMASYA TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ CANLI İZLE

AMASYA TOKİ KURA SONUÇLARI İSİM LİSTESİ BELLİ OLDU MU?

AmasyaTOKİ kura sonuçları belli olduğu zaman sonuçlar ve asil- yedek isim listesi ile ilgili detaylar habere eklenecek.

AMASYA TOKİ KURA SONUÇLARI ASİL VE YEDEK İSİM LİSTESİ

AMASYA'DA KAÇ ADET TOKİ YAPILACAK?

Amasya'da toplamda 1150 adet TOKİ konutu inşa edilecek.

AMASYA'DA HANGİ İLÇELERDE TOKİ KONUTU YAPILACAK?

Amasya'da 8 farklı ilçede TOKİ konutları inşa edilecek. İşte Amasya TOKİ konutlarının yapılacağı ilçeler ve konut sayıları:

AMASYA TOKİ TAKSİT SAYISI VE ÖDEMELERİ NE KADAR?

608 bin TL fiyatlı 2+1 konutlara aylık 2 bin 280 liradan başlayan taksitlerle ve 240 ay vadeyle sahip olunabilecek.

3+1 konutların fiyatları ise 850 bin TL olurken ödemeleri 3 bin 187 liradan başlayan taksitlerle 240 ay vadeyle yapılabilecek.

TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ 2023 YILININ MART AYINDA TAMAMLANACAK!

7 Kasım günü itibarıyla başlayacak olan TOKİ sosyal konut kura çekilişi 6 ay içerisinde tamamlanacak. Buna göre 250 bin sosyal konutun hak sahibi 2023 yılı Mart ayında netleşecek.

Ağrı TOKİ kura sonuçları belli oldu mu?

Adıyaman TOKİ kura sonuçları belli oldu mu?