AÖF Güz Dönemi final sınav soru ve cevapları açıklandı mı?

Anadolu Üniversitesi AÖF güz dönemi final sınavları 21-22 Aralık tarihlerinde gerçekleştirildi. Öğrencilere dönem sonu sınavlarında her teste 20 soru yer alacak şekilde sorular yöneltildi. Bu soruların cevaplanması için 30 dakika sınav süresi verilirken öğrenciler, her cevapladıkları 4 yanlış 1 doğru cevabı götürecek. AÖF soruları ve cevapları, kurumun internet sitesi üzerinden öğrenci girişiyle sorgulanacak Açık Öğretim Fakültesi final soru ve cevap anahtarları için gözler AÜ'de. Peki, 2023 AÖF Güz Dönemi final sınav soru ve cevapları açıklandı mı? İşte 2023 final sınavı AÖF soru ve cevap anahtarı kitapçığı detayları…

Haber Merkezi Yeni Şafak
AÖF soruları ve cevapları açıklandı mı?

2022-2023 Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Güz Yarıyılı Final Sınavları 21- 22 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirildi. Sınavlara giren öğrenciler tarafından Açıköğretim AÖF sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?" soruları yanıt aramaya başladı. Türkiye genelinde on binlerce kişinin dahil olduğu sınavların ardından AÖF soru cevap anahtarıyla öğrenciler sınav puanlarını hesaplayabilecekler. AÖF soruları https://ekampus.anadolu.edu.tr/ internet sitesi üzerinden erişime açılacak.

AÖF güz dönemi final sınav soruları ve cevap anahtarları açıklandı mı?

AÖF güz dönemi final sınav soruları ve cevap anahtarlarının 1 hafta içerisinde paylaşılması ön görülüyor. AÖF güz dönemi final sınavında çıkan tüm derslere ait sorular eKampüs sistemine yüklendikten sonra erişime açılacak. https://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden TCKN ve şifrenizle oturum açarak dersleriniz üzerinden çıkmış sınav sorularını ve cevaplarını görebilirsiniz.

AÖF SORU VE CEVAP ANAHTARI İÇİN TIKLAYIN

2023 AÖF bahar dönemi sınav takvimi

Bahar Dönemi Ara Sınavı: 15- 16 Nisan 2023

Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı: 27- 28 Mayıs 2023

Yaz Okulu Sınavı: 19 Ağustos 2023

AÖF final sınavının ortalamaya etkisi nedir?

  1. Açıköğretim Fakültesi, 2022-2023 eğitim öğretim yılında ders geçme notu 35 olarak belirlendi. Öğrencilerin sorumlu oldukları dersleri başarıyla vermeleri için vize ve final ortalamalarının otuz beşden yukarı olması gerekmektedir. Güz yarıyılı sınavlarında başarısız olan öğrenciler için bahar yarıyılının da sona ermesiyle yaz okulu sınavları organize edilecek. Yaz okulu sınavları 19 Ağustos 2023’de yapılacak.


Anadolu Üniversitesi AÖF geçme notu nasıl hesaplanır? İşte detaylar


Açıköğretim Fakültesi (AÖF) bölümleri nelerdir?


https://www.youtube.com/embed/WyMeJtvpguo