AÖL öğrenci giriş ekranı

MEB AÖL öğrenci giriş ekranını sizler için hazırladık. AÖL sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte öğrenciler MEB resmi internet sitesi üzerinden sisteme giriş yapabiliyorlar. İşte aolweb.aol.meb.gov.tr AÖL öğrenci giriş bilgileri.

Haber Merkezi Diğer
AÖL öğrenci giriş yaparak sınav sonuçlarınızı sorgulayabilirsiniz.

AÖL sınav sonuçları açıklandı. 9-10 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilen AÖL sınavının sonuçları erişime açıldı. Sizler de aolweb.aol.meb.gov.tr adresi üzerinden AÖL öğrenci girişi yapabilir ve sınavla ilgili tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

AÖL öğrenci girişi nasıl yapılır?

Sisteme giriş yapabilmek için bu adrese tıklayabilirsiniz. Açılan sayfa üzerinden gerekli alanları doldurabilirsiniz ve sisteme giriş yapabilirsiniz.

AÖL sonuçları nasıl öğrenilir?

Adayların sınav sonuçlarını görüntüleyebilmeleri için http://aolweb.aol.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx internet adresinden Öğrenci Numarası ve şifrelerini girmeleri gerekiyor. Sisteme giriş yaptıktan sonra sol tarafta Öğrenci Genel Bilgiler sekmesinin altında Ders Bilgileri (Alınan) kısmına tıklayın. Daha sonra çıkan pencerede Dönem Dersleri butonuna basın ve Dönem Seçiniz alanından 2017-1 dönemini seçtikten sonra AÖL 1. dönem sınav sonuçlarınızı görüntüleyebileceksiniz.

ÜNİVERSİTEYİ KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

Üniversiteyi kazanmış ve 09 - 10 Aralık 2017 tarihinde yapılan sınav sonucunda mezuniyet hakkını kazanan öğrencilerimizin mezuniyet işlemleri tamamlanmış olup, bu öğrencilerin sayfalarında mezun ibaresi yazmaktadır. Bu durumdaki öğrencilerimiz tüm halk eğitim merkezlerinden çıkma belgesi veya e - Devlet sistemi üzerinden mezuniyet belgelerini alabileceklerdir.

Öğrencilerimize, akademik hayatlarında başarılar dileriz.

SINAV SONUÇLARINA NASIL İTİRAZ EDİLİR?

Sınav sonuçlarına yapılacak olan itirazlar, Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğüne yapılıyor.

Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün Ortak Sınavlara İtiraz WEB sayfasına http://odsgm.meb.gov.tr/www/ortak-sinavlara-itiraz/icerik/18 adresinden ulaşabilirsiniz.

Açık Öğretim Lisesi Müdürlüğüne bu yönde yapılan itirazlar dikkate alınmıyor. Sınavlarla ilgili olarak yapılacak tüm iş ve işlemler Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün ilan ettiği esaslara göre yapılacak.

Açık Öğretim Liseleri Mobil Uygulaması, uygulama marketlerdeki yerini aldı.

Açık Öğretim Liseleri Mobil Uygulaması, uygulama marketlerdeki yerini aldı. Öğrencilerimiz Açık Öğretim Okulları Bilgi Yönetim Sisteminde yaptıkları tüm işlemleri mobil uygulama üzerinde de yapabileceklerdir. Mobil Uygulama ile öğrencilerimiz;

Kendilerine gelen mesajları takip edebilecek,

Dönem Bilgilerini görebilecek,

Ders ve Kredi Bilgilerini öğrenebilecek,

Ders Seçim İşlemlerini yapabilecek,

Sınav Giriş Yeri ve Sonuçlarını öğrenebileceklerdir.

Ayrıca uygulamada Açık Öğretim Liselerine ait kayıt, kayıt yenileme, ders seçme ve sınav tarihlerinin yer aldığı bir de takvim bulunmaktadır.

iOS Market için tıklayınız.

Android Market için tıklayınız.