Austria Wien Fenerbahçe maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Austria Wien Fenerbahçe maçı için geri sayım devam ediyor. Avrupa Ligi Play-Off turunda Austria Wien ve Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. 3. ön eleme turunda Slovacko'yu saf dışı bırakan Sarı -Lacivertliler'in yeni mücadelesi merakla bekleniyor. Peki, Austria Wien Fenerbahçe maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? İşte detaylar...

Haber Merkezi Yeni Şafak
Austria Wien Fenerbahçe maçı

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında perşembe akşamı deplasmanda Austria Wien ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla başladı. Austria Wien Fenerbahçe maçı için maçının detayları de belli oldu.

AUSTRİA WİEN FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Austria Wien Fenerbahçe maçı canlı yayını Avrupa Ligi Play-Off turunda heyecan dolu karşılaşmaya sahne olacak. Fenerbahçe, Avrupa Ligi Play-Off turunda Avusturya Wien ile oynayacağı maçların kadrosunu UEFA'ya bildirdi. Karşılaşma 18 Ağustos'ta gerçekleşecek.

AUSTRİA WİEN FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA?

Austria Wien - Fenerbahçe maçı 18 Ağustos Perşembe akşamı oynanacak. Karşılaşma saat 22:00’da başlayacak. Kulüp kaynaklarından elde edilen ilk bilgide yayın hakkını S Sport'un satın aldığı belirtilmişti. Ancak daha sonra bu durum düzeltildi ve karşılaşmanın D-Smart'tan naklen yayınlanacağı ifade edildi.

FENERBAHÇE'NİN BİLDİRDİĞİ KADRODA YER ALAN İSİMLER ŞU ŞEKİLDE

Altay Bayındır, Ertuğrul Çetin, İrfan Can Eğribayat, Gustavo Henrique, Ezgjan Alioski, Luan Peres, Mauricio Lemos, Attila Szalai, Willian Arao, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Diego Rossi, Arda Güler, Enner Valencia, Joshua King, İrfan Can Kahveci, Lincoln Henrique, Bruma, Miha Zajc, Miguel Crespo, İsmail Yüksek, Emre Mor, Serdar Dursun, Osayi Samuel, Muhammed Gümüşkaya.

ÖZET | Kopenhag Trabzonspor: 2-1 (Özet ve Goller)