Dünya Kupası maçları TRT'de canlı yayınlanıyor: TRT Dünya Kupası frekans bilgileri

2022 FIFA Dünya Kupası, ev sahibi Katar ile Ekvador arasında yapılacak açılış maçıyla başladı. 2022 Dünya Kupası'nda perde açıldı. Açılış karşılaşmasında ev sahibi Katar'la Ekvador mücadele etti. 2022 Dünya Kupası'nda artık sona gelindi. Turnuvada 3.nün belli olduğu mücadelede Hırvatistan ile Fas karşı karşıya geldi. Hırvatistan, Fas'ı 2-1'lik skorla mağlup ederek turnuvayı 3. olarak tamamlama başarısı gösterdi. Turnuvada kupa için Arjantin ve Fransa kozlarını paylaşacak. Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası, TRT ve TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanmakta. Peki TRT frekans güncelleme nasıl yapılır? İşte Dünya Kupası final maçı TRT1, TRT Spor, TRT 4K frekans güncellemesi.

Haber Merkezi Yeni Şafak
TRT frekans ayarları

Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenecek 2022 FIFA Dünya Kupası turnuvasındaki tüm maçların yayımlanacağı TRT'den frekans bilgilerinin güncellenmesi gerektiği uyarısı yapıldı. TRT frekans ayarlama nasıl yapılır?

TRT 1, TRT Spor, TRT 4K kanalı yeni frekans ayarları

Maçların kesintisiz izlenebilmesi için TRT’den önemli çağrı geldi. 2022 FIFA Dünya Kupası maçları TRT'den canlı yayınla ekranlara taşınacak. Futbolun bir numaralı organizasyonu, Türkiye sınırları içinde TRT 1, TRT Spor ve TRT 4K kanalı ile TRT İzle dijital platformundan takip edilebilecek.

TRT Dünya Kupası frekans bilgileri

TRT, Dünya Kupası maçlarının, Türkiye sınırları içinde daha kaliteli ve kesintisiz izlenebilmesi için frekans bilgilerinin güncellenmesi gerektiği uyarısı yaptı. Duyuruda, TRT HD Türkiye kapsaması Türksat frekans olarak,

"Uydu; Türksat 4A, Frekans;11794, Polarizasyon; V (Dikey), Sembol Oranı; 30000, FEC; 3/4" bilgileri paylaşıldı.

2022 Dünya Kupası grupları

  1. A Grubu: Katar, Hollanda, Senegal, Ekvator
  2. B Grubu: İngiltere, ABD, İran, /Galler/Ukrayna
  3. C Grubu: Arjantin, Meksika, Polonya, Suudi Arabistan
  4. D Grubu: Fransa, Danimarka, Tunus, Peru/Avustralya/Birleşik Arap Emirlikleri
  5. E Grubu: İspanya, Almanya, Japonya, Kosta Rika/Yeni Zelanda
  6. F Grubu: Belçika, Hırvatistan, Fas, Kanada
  7. G Grubu: Brezilya, İsviçre, Sırbistan, Kamerun
  8. H Grubu: Portekiz, Uruguay, Güney Kore, Gana


2022 Dünya Kupası H Grubu takımları

Gönül Dağı 77. bölüm özeti izle