Düzce’de okullar tatil mi? Düzce Valiliğinden okul tatil açıklaması geldi

Saat 04.08'de merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan depremde, yaralı sayısının son belirlemelere göre 93 olduğunu bildirdi. Sakarya ile Bolu Valiliğinden il genelinde okullara ara verildiği açıklanırken, Depremin merkez üssü olan Düzce’de de okullar tatil edildi. Peki Düzce’de okullar kaç gün tatil? Düzce’de yarın okul var mı? İşte Düzce Valiliğinden okul tatil açıklaması.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Düzce'de okullar tatil edildi mi?

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD), merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan 5,9 büyüklüğündeki sarsıntının 6,81 kilometre derinlikte meydana geldiğini açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Düzce Gölyaka merkezli depremde yaralı sayımız son belirlemelere göre 93'tür. Düzce'de 1'i ağır 37 yaralı, İstanbul'da 2, Bolu'da 14, Zonguldak'ta 10, Sakarya'da 26, Bursa'da 4 yaralı var. Hastanelerimizde halen 17 kişinin tedavisi devam ediyor. Allah tüm afetlerden korusun." ifadelerini kullandı. Peki ama Düzce Valiliği'nden okulların tatil olup olmadığına dair bir açıklama geldi mi?

Düzce’de okullar tatil mi?

Sakarya ve Bolu’nun ardından Düzce’de de okullar tatil bugün tatil edilmişti. Düzce Valisi Cevdet Atay, deprem nedeniyle kentte eğitim öğretime bir gün ara verildiğini duyurmuştu.

Düzce'de yarın okullar tatil edildi mi?

Düzce'deki deprem sonrası artçı uyarısı: 5 büyüklüğünde olabilir

Bolu'da okullar bugün ve yarın tatil mi? Bolu Valiliği tatil açıklaması geldi

Düzce'deki deprem güvenlik kameralarına yansıdı
Düzce'nin Gölyaka ilçesinde 5.9 büyüklüğünde, 6.81 derinliğinde deprem meydana geldi. Deprem anı güvenlik kameralarına böyle yansıdı.