Gönül Dağı 73. bölüm özeti | TRT 1 Gönül Dağı 73. bölümde neler oldu?

Gönül Dağı dizisi 73. bölüm ile izleyiciyle buluştu. Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk gibi isimlerin yer aldığı Gönül Dağı son bölümü 22 Ekim Cumartesi akşamı ekranlara geldi. Bozkırda bir Anadolu masalı Gönül Dağı en son bölümü ile de reytingleri alt üst etmeyi bu hafta da başardı. Gönül Dağı dizisinin 73. bölümü özeti tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Gönül Dağı 73. bölüm tek parça ful izle!

Gönül Dağı yeni bölümü ile izleciyle buluştu. Başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Yavuz Sepetçi gibi isimlerin yer aldığı içinde komedi, aşk, dram türlerini barındıran Gönül Dağı son bölümü 73. bölüm ile izleyiciyi ekran başına kilitledi. Dizinin son bölümünü izleyemeyenler "Gönül Dağı 73. bölümde neler oldu, neler yaşandı?“ şeklindeki soru üzerinden araştırmalarını sürdürüyor.

Gönül Dağı son bölüm full tek parça izle!

  • Veysel için mahkeme zamanı gelmiştir. Ancak kaportacı dükkanında bulunan bıçak, işleri zora sokmuştur. Amcaoğulları bıçağı dükkana atan kişiyi bulmak için kasabada büyük bir plan yaparlar. Uyguladıkları bu plan sayesinde amaçlarına ulaşabilecekler midir?
  • Bütün olanlardan habersiz, dükkana bıçağı atanı gören tek kişi olan Selma Öğretmen, bu bilgiyle ne yapacaktır? Tüm mücadelelerin sonunda Veysel hapisten çıkabilecek midir? Bu arada Sefer ve Zahide arasındaki gerilim büyümektedir. Sefer, Zahide'ye rağmen çocuklara gerçeği söyler ve onları hastaneye götürmeye karar verir. Bu durum ikilinin ilişkisini nasıl etkileyecektir?

Gönül Dağı 73. Bölüm Tamamı TRT İzle

Gönül Dağı 74. bölüm fragmanı yayınlandı

Gönül Dağı dizisi konusu nedir?

Gönül Dağı dizisi, bozkırda yer alan şirin bir kasabada yaşayan sıcakkanlı, sevecen Anadolu insanının öyküsünü anlatmaktadır. Şehirlerde unutulmaya yüz tutmuş değerleri gönülden yaşayan, alın teriyle kazanırken sevdasını yüreğiyle hisseden, umutları ve hayalleri uğruna yaşam mücadelesi veren insanların hikayesini anlatmaktadır.

Gönül Dağı oyuncu kadrosunda kimler var?

  1. Berk Atan - Taner Kaya
  2. Ecem Özkaya - Zahide Kaya/Arslan
  3. Ferdi Sancar - Sefer Arslan
  4. Cihat Süvarioğlu - Ramazan Kaya
  5. Semih Ertürk - Veysel Kaya
  6. Ali Düşenkalkar - Muammer Kaya
  7. Erdal Cindoruk - Hüseyin Kaya
  8. Nazlı Pınar Kaya - Cemile Çakır/Kaya
  9. Şebnem Dilligil - Halime Kaya
  10. Feyza Işık - Döndü Kaya
  11. Gülhan Tekin - Günşıl Kaya
  12. Yavuz Sepetçi - Abdullah Kaya
  13. Ege Aydan - Münir Korkmaz
  14. Hazal Çağlar - Asuman Korkmaz/Kaya
  15. Nuri Gökaşan - Musa Çakır
  16. Eser Eyüboğlu - Selami Fersoy
  17. Hüseyin Sevimli - Rıfat Turan
  18. Çiğdem Aygün - Keriman Yavru/Fersoy

Gönül Dağı dizisinde şoke eden ayrılık: Gönül Dağın'dan kim ayrılacak?

Teşkilat yeni sezon oyuncu kadrosunda kimler var?