Kayseri TOKİ kura sonuçları belli oldu mu?

TOKİ kura çekimi sonuçları açıklanan takvime göre belli oluyor. Sosyal konut projesinin başvuruları sona erdi. TOKİ kuraları için gözler Toplu Konut İdaresi Başkanlığına çevrildi. 250 bin konut projesinde ilk kuralar Şırnak ve Ardahan'da çekildi. Kayserili vatandaşların heyecanla beklediği kura çekimi sonuçları için tarih açıklandı. TOKİ kura çekilişi Kayseri merkez, Akkışla, Bünyan, Develi, Felahiye, Hacılar, İncesu, Özvatan, Pınarbaşı, Sarız, Tomarza, Yahyalı ve Yeşilhisar’da yapılacak. TOKİ eliye Kayseri’de yapılacak konutu sayısı 4 bin 510. Peki, Kayseri TOKİ kura sonuçları ne zaman, nereden açıklanacak, Kayseri TOKİ sonuçları asil ve yedek isim listesi nerede yayınlanacak? İşte detaylı bilgiler...

Haber Merkezi Yeni Şafak
TOKİ Kayseri kura sonuçları isim listesi sorgulama

Kayseri TOKİ kura sonuçları gündemde yer alıyor. TOKİ 250 Bin Sosyal Konut Projesi başvuruları 14 Eylül 31 Ekim 2022 tarihlerinde alındı. Başvuruların ardından gözler kura çekimlerine çevrildi. Kuralar Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından açıklanan takvime göre çekiliyor. Sosyal konut kuraları 7 Kasım’da Şırnak ve Ardahan ile başladı. Kayseri TOKİ kura sonuçları başvuru sahiplerinde araştırılıyor. Bu ilde yaşayanlar 2022 TOKİ sosyal konut projesi kura sonuçları için beklerken Kayseri kura sonuçları asil ve yedek listelerinin nereden öğreneceğini sorguluyor. Peki, Kayseri TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak? Kayseri TOKİ kura sonuçları nasıl öğrenilir? İşte detaylar

Kayseri TOKİ kura sonuçları isim listesi

Kıymet Yalçın

Yüksel Sakal

Yusuf Göçmen

Cuma Doğan

Hüseyin Özbek

Ayşe Güvenç

Aysu Öncü Yozgat

Gülsüm Afşar

Yakup Akçoban

Remzi Kantekin

Sinan Teknekaya

Hamza Demir

Buket Kaban

Zekiye Seda Köse

Hakan Balcı

Mustafa Sekmen

Bilal Yıldırım

Nursena Güven

Emre Kandemir

Veysel Düşgün

İlker Tekin

Onur Bozdağ

Burçni Kılıç

Sezer Gümüş

Necip Can Öztürk

Süreyya Akkay

Hasan Durmuş

Serpil Öztürk

İlayda Coşkun

Mehmet Pürsal

Talha İdris

Fatih Ekren

Pınar Geçer

Emre Tuman

İhsan Uğulu

Erkan Kılıçarslan

İsa Cıncık

Bahriye Güler

Oğuz Çağlar

Ahmet Güngör

İlhami Yılmaz

Bahar Yanar

Ersin Turan

İsmail Mete

Pınar Akkaya

Ebubekir Uğur

Hasan Basri Kök

Batuan Kavun

Fatma Şen

Aynur Albayrak

Burcu Çavuşüzümü

Fermune Daştemir

Ömer Kocakaplan

Gülsüm Karslı

Hanife Aktaş

Ferhat Kahraman

Neslihan Öztürk

Enes Berke Avcı

Muhmud Selman Özkeçeci

Hüseyin Eker

Semahur Bozbek

Kıymet Yalçın

Kayseri TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ kura çekilişi ilk olarak Doğu Anadolu Bölgesinde yer alan 12 ilde yapıldı. 1 Aralık 2022 tarihi itibariyle Bolu ve Karaman’dan başlayacak üçüncü etap kura çekilişi 7 Aralık 2022’ye kadar devam edecek. Üçüncü etap TOKİ kura çekilişleri arasında Kayseri de yer aldı.

Kayseri TOKİ kura çekiliş sonuçları nasıl öğrenilecek?

TOKİ kura çekimi hakkında konuşan Bakan Murat Kurum, "Kuralarımız noter huzurunda, şeffaf bir şekilde ve canlı yayın olarak TOKİ’mizin resmi sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek." dedi. TOKİ Kayseri kura çekilişleri canlı yayını kurumun resmi sosyal medya hesapları üzerinden izlenebiliyor. Bu hesaplara Twitter ve Facebook üzerinden erişebilir ya da aşağıdaki bağlantı üzerinden canlı olarak izleyebilirsiniz.

Kayseri TOKİ kura sonuçları asil yedek isim listesi belli oldu mu?

Kayseri TOKİ kura sonuçları belli olduğu zaman sonuçlar ve asil ve yedek isim listesi ile ilgili detaylar habere eklenecek.

Kayseri TOKİ konutları nereye yapılacak?

  • Proje kapsamında konutlar Kayseri merkez, Akkışla, Bünyan, Develi, Felahiye, Hacılar, İncesu, Özvatan, Pınarbaşı, Sarız, Tomarza, Yahyalı ve Yeşilhisar’da yapılacak.

TOKİ kura çekimleri ne zaman bitecek?

Yapılan açıklamaya göre 7 Kasım 2022 Pazartesi günü başlayan TOKİ kura çekilişi, belirlenen 6 aylık süre içerisinde tamamlanacak. Buna göre 250 bin sosyal konutun hak sahibi 2023 yılı Mart ayında belirlenmiş olacak.

Kayseri TOKİ 2+1, 3+1 konut taksitleri ne kadar?

608 bin TL fiyatlı 2+1 konutlara aylık 2 bin 280 liradan başlayan taksitlerle ve 240 ay vadeyle sahip olunabilecek.

3+1 konutların fiyatları ise 850 bin TL olurken ödemeleri 3 bin 187 liradan başlayan taksitlerle 240 ay vadeyle yapılabilecek.

TOKİ başvuru ücreti ne zaman geri alınacak?

TOKİ müstakil arsalara yapılacak konutların görüntüsü paylaşıldı