Lazio - Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda, ŞİFRESİZ Mİ?

UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio Galatasaray'ın karşılaşması merakla bekleniyor. Temsilcimiz Galatasaray, E Grubu son maçında İtalyan ekibi Lazio ile karşı karşıya gelecek. Fatih Terim'in öğrencileri grubu lider tamamlamak için sahada olacak. Peki, Lazio Galatasaray maçı ne zaman? Lazio Galatasaray maçı hangi kanalda şifresiz mi? İşte ayrıntılar...

Haber Merkezi Yeni Şafak
lazio gs

UEFA Avrupa Ligi Lazio Galatasaray maçı öncesi futbolseverler, Galatasaray maçı şifresiz izle, Lazio - Marsilya maçı hangi kanalda?, Galatasaray Avrupa Ligi maçı şifresiz canlı izle gibi ifadelerle arama motorlarında araştırma yapıyor. Peki, Galatasaray maçı nasıl izlenir? Lazio - Galatasaray maçı hangi kanalda canlı ve şifresiz yayınlanacak? sorularının yanıtını merak ediyor.

LAZİO GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA?

Lazio GS UEFA maçı 9 Aralık 2021 Perşembe günü oynanacak. UEFA Avrupa Ligi’nin yayın haklarını elinde bulunduran Exxen Dijital Yayın Platformu’ndan canlı olarak izlenebilecek olan karşılaşma saat 23:00’te başlayacak.

Karşılaşma öncesinde Galatasaray 11 puanla ilk sırada, Lazio 8 puanla ikinci sırada, Marsilya 4 puanla üçüncü sırada ve Lokomotiv Moskova 2 puanla sonuncu sırada yer alıyor.

Taktik ve ilk 11

Galatasaray'a Lazio deplasmanında alınacak bir puan liderlik için yeterli olacak. Sarı-kırmızılılar, bu sebeple Avrupa'da genel olarak izlediği taktiği bu maçta da izleyerek geçiş oyununa ağırlık verecek. Topu rakibe verip daha çok karşılayan tarafta olma modelinde yol izleyecek Cimbom, hızlı hücumlarla rakibini geçmeyi hedefleyecek.

Sarı-kırmızılı ekibin, Lazio karşısındaki muhtemel 11'i şöyle: "Muslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Aanholt, Taylan Antalyalı, Berkan Kutlu, Morutan, Feghouli, Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu."

Fatih Terim'den Lazio maçı yorumu: "Umarım ilk tedaviyi oyuncularım yapar"