Liverpool Leipzig Özet İzle I Liverpool enfes gollerle çeyrek finalde

Liverpool Leipzig özet izle. Şampiyonlar Ligi son 16 turu ikinci maçında Liverpool ile Leipzig karşı karşıya geldi. İlk maçı 2-0 kazanan Liverpool, rövanşı da 2-0 alarak çeyrek finale adını yazdırdı. Liverpool'un yıldızları Salah ve Mane takımlarını çeyrek finale taşıyan önemli iki isim oldu. Milli futbolcumuz Ozan Kabak'ta kritik maçta forma giyen futbolcu oldu. İşte Liverpool Leipzig maç özeti ve golleri izle.

Haber Merkezi İHA
Liverpool Leipzig: 2-0

Şampiyonlar Ligi son 16 turu ikinci maçında Liverpool ile Leipzig karşı karşıya ve Liverpool ilk maçta da olduğu gibi maçı 2-0 kazandı.

LİVERPOOL LEIPZIG ÖZET

İlk yarısı golsüz biten karşılaşmanın ikinci yarısında Liverpool aradığı golleri buldu. 70. dakikada sağ çaprazda Jota’dan topu alan Salah, önündeki rakibini geçerek penaltı gerisinde sert bir vuruşla maçtaki ilk skoru kaydetti.
Golden 4 dakika sonra da Mane farkı ikiye çıkardı. Origi’nin sağdan ortasına kale sahası içinde dokunan Mane ağları sarstı.

Mücadele 2-0 Liverpool lehine sonuçlanınca tur atlayan taraf da İngiliz ekibi oldu. Milli futbolcumuz Ozan Kabak ise Liverpool forması ile 90 dakika sahada mücadele etti.

LİVERPOOL LEIPZIG ÖZET İZLE

Steven Gerrard: "Liverpool taraftarı teknik direktör olarak beni değil Jürgen Klopp'u istiyor"

İskoç ekibi Rangers'ı çalıştıran Steven Gerrard, Liverpool taraftarının teknik direktör Jürgen Klopp'un görevde kalmasını istediğini belirtti.

Gerrard, Premier Lig'de üst üste kötü sonuçlar alan Liverpool'da Klopp'un yerine geçeceği iddiaları üzerine İngiliz basınına konuştu.

Kulüpte teknik direktör değişikliğinin konuşulmaması gerektiğini savunan 40 yaşındaki çalıştırıcı, "Liverpool taraftarı teknik direktör olarak beni değil Jürgen Klopp'u istiyor. Ben de onları destekliyorum. Şu an en iyi menajerlerden birine sahibiz, onu seviyorum." ifadelerini kullandı.

Futbolculuk kariyerinde 19 yıl forma giydiği Liverpool'da gelecekte görev almak istediğini de kaydeden Gerrard, "Liverpool benim kulübüm, orada harika bir yolculuk geçirdim. Bir gün Liverpool menajeri olmak benim için bir rüya mı, evet öyle ama henüz değil." değerlendirmesinde bulundu.

2018 yılından beri Rangers'ı çalıştıran Gerrard, İskoç ekibini 10 yıl aranın ardından Premiership'te şampiyonluğa taşımıştı.

Liverpoollu Ozan Kabak, İngiltere'deki ilk günlerinde yaşadıklarını anlattı:

İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool'da forma giyen milli futbolcu Ozan Kabak, lige adapte olarak elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını belirtti.

Ozan, kulüp dergisine verdiği röportajda, Liverpool'a transfer olarak çocukluk hayalini gerçekleştirdiğini aktardı.

İngiltere'deki ilk günlerinde zorlandığını kaydeden 20 yaşındaki milli oyuncu, "Kış döneminde bir takıma katılmak, yeni takım arkadaşlarıyla oynamak ve yeni bir dille yeni bir ülkeye taşınmak her zaman zordur. Benim için de zor oldu." ifadelerini kullandı.

Bundesliga'ya kıyasla Premier Lig'de seviyenin daha yüksek olduğunu belirten Ozan, "Bence futbolun en üst seviyesi ve buraya adapte olmaya çalışıyorum. Thiago, Firmino ve Shaqiri buraya gelmeden önce Bundesliga'da oynadı, teknik direktörümüz de Almanya'da görev yaptı. Onların tavsiyesini dinleyerek antrenman ve maçlarda elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Liverpool'da birçok savunma oyuncusunun sakatlık yaşadığını hatırlatan Ozan, "Bir ay oldu ve şimdiden (takıma) yerleştiğimi söyleyebilirim. Dürüst olmak gerekirse bu benim için büyük bir sorumluluk ama yapabilirim. Taraftarımızı mutlu etmek ve gururlandırmak istiyorum." yorumunu yaptı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖZET İZLE