Manisa FK 1-0 Tuzlaspor Maç Özeti İzle (VİDEO)

Spor Toto 1. Lig 18. haftasında Manisa FK evinde Tuzlaspor’u ağırladı. Maçı Manisa FK dakika 80’de Edgar Prib’in attığı golle 1-0 üstün tamamladı. Bu sonuçla Manisa FK puanını 27’ye çıkararak 7. sırada yer aldı. Tuzlaspor ise 16 puanda kalarak 15. sırada yer aldı. Manisa FK - Tuzlaspor maç özeti ve Spor Toto 1. Lig puan durumu haberimizde.

Haber Merkezi Yeni Şafak
Manisa FK - Tuzlaspor

Spor Toto 1. Lig 18. hafta heyecanı devam ediyor. Manisa FK evinde Tuzlaspor’u konuk etti. Maç Manisa’nın 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

MANİSA FK - TUZLASPOR MAÇ ÖZETİ

  • Manisa FK - Tuzlaspor maç özetini izlemek için TIKLAYIN.

Bodrumspor 0-0 Samsunspor Maç Özeti İzle (VİDEO)

SPOR TOTO 1. LİG PUAN DURUMU

BASIN TOPLANTISI

Spor Toto 1. Lig’in 18. haftasında sahasında Tuzlaspor’u 1-0 mağlup eden Manisa FK’nin teknik direktörü Levent Eriş, verdikleri büyük mücadele sonucu kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında müsabakayı değerlendiren Eriş, ikinci yarıda daha fazla pozisyon bulduklarını belirterek, özellikle kenarlardan ceza sahasına attıkları toplarla yakaladıkları net pozisyonları değerlendiremediklerini ifade etti.

Eriş, rakiplerine pozisyon vermeden kazandıklarına işaret ederek, "Ancak daha üretken olmamız lazım. Çok genç oyuncularımız var onların biraz daha gelişimi sağlamalıyız. Onların koşu parkuru ve topa sahip olma kabiliyetlerini çoğaltacağız. Büyük mücadele verdik, kazanmayı çok istedik, oyuncularıma teşekkür ediyorum. Oyunu bozmadan başından sonuna kadar iyi bir mücadele gösterdiler. Hepsini kutluyorum." diye konuştu.

Eriş, ligin ilk yarısını deplasmanda karşılaşacakları Pendikspor maçı ile tamamlayacaklarını, ligin ikinci yarısında da takviyelerle daha kaliteli bir takım haline geleceklerini sözlerine ekledi.

Zafer Yiğit: "Yenilgiyi hak etmedik"

Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Zafer Yiğit de iki takımın da sıcak bir havada iyi mücadele ettiğini belirtti.

Yiğit, maçta bazı bölümlerde üstün oynadıklarını dile getirerek, "Kritik dokunuşlar olmadığı için puan alamadık. Rakibimizin bulduğu yarım pozisyondan yediğimiz golle mağlup olduk. Yenilgiyi hak etmedik, En kötü 1 puan alacağımız maçtan, mağlup ayrıldığımız için üzgünüz." ifadelerini kullandı.

Çaykur Rizespor 0-2 Göztepe Maç Özeti İzle (VİDEO)