3. Sezon Fragmanı geldi: Gibi ne zaman başlayacak?

Dijital içerik platformu EXXEN’in sevilen dizisi Gibi’nin 3. sezonunun ne zaman yayınlanacağı merak konusu oldu. İzleyicilerin sabırsızlıkla beklediği 3. sezon hakkında Feyyaz Yiğit sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Paylaşımda ''İlk bölüm 21 Ekim'de'' ifadelerini kullanan Feyyaz Yiğit 21 Ekim'de 3. sezon ilk bölümün EXXEN'de yayınlanacağının müjdesini verdi. Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç'ın başrolünü paylaştığı dizi son dönemlerde oldukça adından söz ettirerek büyük bir çıkış yakaladı. Peki Gibi dizisinin konusu ne? Hangi oyuncular var? Soruların cevapları ve 3.sezon fragmanı haberimizde

Haber Merkezi Yeni Şafak
Gibi 3 sezon

2 sezon 22 bölümden oluşan EXXEN'nin sevilen dizisi Gibi, 3. sezonuyla yeniden sevenleriyle buluşuyor. Büyük bir hayran kitlesi bulunan dizinin 3. sezonunun ne zaman yayınlanacağı merak konusuydu. 3. sezon için resmi tarih 21 Ekim olduğu doğrulandı. Feyyaz Yiğit sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 3. sezonun 21 Ekim'de yayına gireceğinin müjdesini verdi.

GİBİ 3. SEZON FRAGMANI

GİBİ DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç, Ahmet Kürşat Öçalan, Rasim Can Güneş, Arda Berç Dalıcı, Celal Öztürk, Ferda Işıl, Yaşar Karakulak, Burak Güneş, Ezgi Ay, Elçin Atamgüç, Sait Seçkin, Ayhan Kızılsu, Manolya Urkan Gençay, Nevzat Yılmaz, Arzu Oruç, Ahmet Talay, Can Kolukısa, Enfal Üzel, Ümran Şakir, Tayfun Sav, Necat Bayar, Şükran Çağman, M. Erdal Parmaksızoğlu, Fatma Nilgün İslamoğlu, Kevork Türker, Asya Özkök, Salih Ünal, Kaya Erdaş, Ömer Uluocak,Cengiz Ergezer, Demir Parscan, Korhan Eriş, Adnan Zaman, Mustafa Develi, Havva Seziş, Melis Tamtaş, Berfin Karatay, Mukadder Emirosmanoğlu, Yurdaer Tosun, Mehmet Kaçıra, Ozan Elatunterin, Mustafa Erkan, Hüseyin Baylan, Fırat Şahin, Volkan Aktan, Metin Hasgül, Musa Has, Ceyhun Yağmurlar, Dilara Öztunç, Zeki Ocak, Bahadır Yılmaz, Beşir Çakmak, Ibrahim Şahin, Şükrü Şengül.

GİBİ DİZİSİNİN KONUSU NE?

Yılmaz ve İlkkan, sürekli olarak birbiriyle didişmekte olan iki arkadaştır. Arkadaşlıklarının en önemli özelliği ise sıradan hayatlarını altüst edecek bir şeyler yapmayı her zaman becermektir. Küçücük olayları inanılmaz bir ustalıkla büyütür, işleri saç baş yolduracak seviyeye getirirler.

Dijital içerik platformları ne kadar internet harcar: S Sport+, Exxen, Bein Connect