TOKİ müşteri hizmetleri telefon numaraları, iletişim- irtibat bilgileri

TOKİ 81 ilde sosyal konut projesi için beklenen gün geldi, çattı! Milyonlarca vatandaş Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal projelerinden biri olan 81 ile toplu konut ve arsa projesinin tüm detayları belli oldu. TOKİ il il konut sayısı, başvuru şartları, ödeme bilgileri bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklandı. TOKİ başvurularının E-Devlet üzerinden alınmasına saatler kala TOKİ müşteri hizmetleri numarası, TOKİ irtibat numaraları da merak ediliyor. İşte 2022 güncel TOKİ iletişim- irtibat bilgileri ve müşteri hizmetleri telefon numaraları...

Haber Merkezi Yeni Şafak
TOKİ müşteri hizmetleri

TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuru detayları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklaması ile belli oldu.Toplu Konut ve Kamu Ortaklığı İdaresi Başkanlığı, dar gelirli ailelere ödeme kolaylığı ve uygun taksitler ile ev sahibi olma imkanı sunuyor. Başvurular yarın başlayacak. Başvuru yapacak vatandaşlar ayrıntılar için TOKİ müşteri ilişkileri telefon numaralarını sorguluyor.

TOKİ MÜŞTERİ HİZMETLERİ TELEFON NUMARALARI

TOKİ çağrı merkezi sistemine ulaşmak için kullanmanız gereken numara 444 86 54'tür. Aşağıdaki bilgilerden TOKİ'ye en kolay ve en hızlı şekilde erişim sağlayabilirsiniz

TOKİ çağrı merkezi: 444 86 54

TOKİ KEP adresi: toki@hs.01.kep.tr

UETS adresi: 35544-74452-16808

TOKİ GÜNCEL DUYURULAR İÇİN TIKLAYIN

TOKİ TAKSİTLERİ NE KADAR, KAÇ TL OLACAK?

Konutların aylık taksitleri asgari ücretlilerin ödeyebileceği tutarda olacak. Ödeme, toplam hane gelirinin yüzde 30'unu aşmayacak, 240 aya kadar vade imkanı getirilecek.

TOKİ SOSYAL KONUT PROJESİ HANGİ İLLERDE?

TOKİ evleri 81 ilde, arsalar ise 7 bölgede olacak. En fazla konut İstanbul’a yapılacak. TOKİ iller şu şekilde;

Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bitlis, Bursa, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Mersin, Muğla, Nevşehir, Osmaniye, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa, Tekirdağ, Tokat, Uşak, Van ve Zonguldak illerinde yer alıyor.

ARSALAR HAKKINDA!

Belirlenen toplam bedelin yüzde 10’u peşin alınacak. Arsalar piyasa fiyatlarının çok altında ve faizsiz bir şekilde satılacaktır. Arsayı alan vatandaşımız burada belirlenen projeye uygun şekilde ve süre içerisinde kendi evini yapabilecektir. Evin inşa süresince mimarlık desteği verilecektir. 350 ile 500 metrekarelik alanlardan oluşan müstakil parsel arsalar vardır. Bunlar 192 bin 500 liradan başlayan toplam fiyat 1604 liradan başlayan taksitlerin 10 yıl vade ile faizsiz şekilde ödeneceği yöntemle vatandaşlarımıza satılacaktır.

İkinci gurubu oluşturan hisseli personel 112 bin liradan oluşan ve 937 liradan başlayan taksitlerle 10 yıl vade ile faizsiz bir şekilde yapılabilecektir.

Bakan Kurum: Sosyal konut projesi ekonomiyi büyütecek